Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem beszélget velem senki?

Miért nem beszélget velem senki?

Figyelt kérdés
Itt sem válaszol senki, facsbúkon se, msnen se, élőben meg csak hétvégén beszélgetek emberekkel, és most nagyon szarul érzem magam, hogy nem ír senki. A gyomrom is rettenetesen fáj. Mit ronthattam el? Mi baja az embereknek velem?
2011. dec. 4. 21:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Velem se sokan beszélnek, max, ha én nyitok az emberek felé. Szóval tudom, hogy milyen érzés. Ha gondolod priviben beszélhetünk:)

21/F

2011. dec. 4. 22:00
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Mert sajnáltatod magad..msot ez biztos rosszul esik..én is iylen vagyok:S tapasztalat..
2011. dec. 4. 22:47
 3/11 anonim ***** válasza:
miért csak hétvégén beszélsz emberekkel élőben? hétköznap mit csinálsz??
2011. dec. 4. 22:48
 4/11 A kérdező kommentje:

Tényleg "sajnáltatom" magam sokszor, de mások is ugyan úgy leszarnak. Amúgy is most már általában azt mondtam ha kérdezték hogy vagyok, hogy semmi jó, szóval hagyjuk. Nem értem. :(

Amúgy azért nem beszélgetek, mert olyankor tanul mindenki, és nincs is túl sok barátom.

2011. dec. 5. 14:34
 5/11 anonim válasza:

lehet neked is kéne próbálnod nyitnod az emberek felé.

nem írnak facebookon... akor írjál te nekik szokásos duma szia mizu? :D aztán vagy jön a többi vagy nem :D

2011. dec. 5. 17:11
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát inkább döglök meg most rögtön, minthogy ilyet írjak, hogy "hello mizu?", de azért köszönöm! :) Nem az a problémám, hogy senki nem beszélget velem, hanem inkább az, hogy senki olyan nincs aki megértené azt amit mondok.
2011. dec. 5. 17:30
 7/11 anonim válasza:
ezért kell több ember felé nyitni, új emberekkel megismerkedni, és "megtalálod a lelkitársad"
2011. dec. 6. 14:21
 8/11 anonim válasza:

Olyan ember sosem lesz aki megért téged teljesen! Meghallgat, de megérteni nem mindig fog tudni... ha nem éli át azt amit te, vagy nem történt vele olyan ami veled igen, és téged ez nagyon zavar, akkor nem fog tudni megérteni, csak meghallgatni! Ha beszélgetni szeretnél, én szívesen beszélgetek veled!

Lány/16

2011. dec. 28. 19:40
 9/11 anonim válasza:

velem is ez van. suliban is inkább csak akkor állnak szóba velem , ha én nyitok feléjük , de ezt meg néha már szánalmasnak érzem ..

15/L

2012. jan. 13. 20:22
 10/11 Csengii válasza:
Hát velem sem sokan chatelnek,de ha gondolod írhatsz priviben. De személyesen sok barátom van,és elég sokat beszélgetünk :)
2012. dec. 6. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!