Miért nem beszélget velem senki?
Velem se sokan beszélnek, max, ha én nyitok az emberek felé. Szóval tudom, hogy milyen érzés. Ha gondolod priviben beszélhetünk:)
21/F
Tényleg "sajnáltatom" magam sokszor, de mások is ugyan úgy leszarnak. Amúgy is most már általában azt mondtam ha kérdezték hogy vagyok, hogy semmi jó, szóval hagyjuk. Nem értem. :(
Amúgy azért nem beszélgetek, mert olyankor tanul mindenki, és nincs is túl sok barátom.
lehet neked is kéne próbálnod nyitnod az emberek felé.
nem írnak facebookon... akor írjál te nekik szokásos duma szia mizu? :D aztán vagy jön a többi vagy nem :D
Olyan ember sosem lesz aki megért téged teljesen! Meghallgat, de megérteni nem mindig fog tudni... ha nem éli át azt amit te, vagy nem történt vele olyan ami veled igen, és téged ez nagyon zavar, akkor nem fog tudni megérteni, csak meghallgatni! Ha beszélgetni szeretnél, én szívesen beszélgetek veled!
Lány/16
velem is ez van. suliban is inkább csak akkor állnak szóba velem , ha én nyitok feléjük , de ezt meg néha már szánalmasnak érzem ..
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!