Miért nem beszélget velem senki?
Figyelt kérdés
Itt sem válaszol senki, facsbúkon se, msnen se, élőben meg csak hétvégén beszélgetek emberekkel, és most nagyon szarul érzem magam, hogy nem ír senki. A gyomrom is rettenetesen fáj. Mit ronthattam el? Mi baja az embereknek velem?2011. dec. 4. 21:52
11/11 Nicole18 válasza:
Én nem is mondok semmit engem se keres senki..barátaim akkor írnak ha én írok nekik.amúgy nem keresnek.A barátommal pedig minden nap chatelünk úgyan de nem sok mindent..Régebben sokat beszélgettünk egész éjjel is akár most még azért is leszidott mert éjjel 3kor ráírtam...elkezd vitázni aztán meg azt mondja nincs kedvem ezekhez a dolgaidhoz majd később írok.. abszolút nem értem elkezd vitázni aztán meg azt mondja nincs kedve hozzá..mintha én kértem volna hogy vitázunk..
Az elmúlt félévben mint akit kicseréltek volna..Régen hivásoztunk most fel sem hív.Szeretem őt s nem akarom elveszíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!