Hogy rázzam le a közvetlen szomszédomat?
Adott 1 olyan helyzet, hogy közelemben lakik egy 12 éves kislány, akit a nagyszülei nevelnek, és minden nap átjön reggel órák hosszára a kislányomhoz játszani, majd délutáni alvás után, van, hogy azt sem várja meg hogy felkeljen a kicsi (18 hónapos), de közben arra is rájöttem, hogy nem a kicsihez jön ő játszani, hanem velem barátnősködni, csakhogy annyira idegesítő szegénykém hogy a környéken (kis falu) senki ki nem állhatja. Eleinte hetente 2-3 alkalommal átjött, az még belefért de mára már, ha hallom hogy nyílik az ajtó rosszul vagyok. Minden nap velunk reggelizik, delutan velünk uzsonnazik, ha nem kinálom kajával akkor szétnéz a konyhán és jelzi hogy enne, bárhová megyek a lakásba a hátam mögött áll, pl ha fogat mosok ott áll és néz a fürdőben, és bárhová megyek ott ál, kavarom a rántást áll mellettem a konyhába, terítem a ruhát ott áll, és 1000x elmondtam mar h menjenek jatszanak a gyerekszobaban, egy perc mulva mar jönnek ki hogy a gyerek nem akar...
Nem éheznek, apuka-anyuka kuldi a pénzt, egyszerűen ilyen idegesítő
Nem akarok a nagyszüleivel haragot de mar nem bírom tovabb, bárki vendégem van rögtön ott terem.
Nekem is az ugrott be elsőnek, hogy az édesanyját keresi benned. Ettől függetlenül elhiszem, hogy zavaró tud lenni egy idő után.
Nem tudom, mi a jó megoldás.
Reggelente hogy tud órákra átmenni? Nem jár iskolába?
Online tanul, van h napi 1 órája van megtartva, nem akarom h segítsen, mert akkor meg úgy érezném kihasználom. De felsorolni is sok lenne miket csinál, konfliktus kerülő vagyok, néha sajnálgatom, hogy biztos rossz neki,szülei pénzen kívül nem foglalkoznak vele eggyáltalán.
De jelen pillanatban elköltöznék legszívesebben.
Ma pl míg zuhanyoztam délutan, becsuktam az ajtót és addig ott állt míg ki nem jövök, hogy ő már 3x hívott hol vagyunk mert látni a teraszról hogy ég a villany...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!