Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tegyek a cigis szomszédaim...

Mit tegyek a cigis szomszédaimmal?

Figyelt kérdés

10edik emelet.

Kozepso lakas.

Mindket oldalrol kifogtam lancdohanyos szomszedokat.

Hol az egyik gyujt ra hol a masik.

Most hogy jona tavasz sokat szelloztetek (szelloztetnek) de csak a cigifust szall be.

Beszeltem mindkettovel.

Mondtak h nem fognak orankent lemaszkalni a 10edikrol. Sajat erkelyukon akkor szivjak amikor akarjak...es amugy ez igaz is.

2022. márc. 15. 17:13
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
76%

“A dohányfüst nagyon stressz, mint egy gyerek”

Nem igaz! Engem egy gyerek szavakkal nem definiálható módon idegesít, a cigifüst ehhez képest pcsfüst, szóval lehet nem kéne más nevében kijelenteni ilyen baromságokat.

“az csak téged idegesít”

Újabb baromság. Tudod te milyen egy vinnyogó, ugráló, futkározó gyerek?! Csak mert szerintem halvány lila gőzöd nincs róla. Egyáltalán nem csak egy embert zavar, jó van az 5-8-nak is, attól függően hány ember lakik az alattad, feletted és két oldalt melletted levő lakásokban.

Kolléganőm épp a múlt hónapban mesélte, hogy nem tudták elképzelni honnan jön az állandó gyerek vinnyogás, mikor a közvetlen szomszédoknál nincs is gyerek, mire kiderült, hogy 3 (!!három) emelettel lejjebbről hallatszott fel hozzájuk. De persze, “csak” te hallgatod, hogyne.

“dugd be a füled füldugóval, probléma megoldva”

Na hát milyen jó, hogy ezt idebökted, akkor te meg csukd be az ablakodat, ha zavar a füst, pontosan ugyanaz. Ja, az már nem tetszik, ugye? De ha a másikat zavarja a gyerek hiszti, azt lerendezed annyival, hogy dugja be a fülét. Nagyon vicces.

2022. márc. 16. 23:53
 52/57 anonim ***** válasza:
91%
Maradjunk annyiban, hogy te akartad eldönteni kinek mi a nagyobb stresszforrás, te vagy az, aki személyeskedés nélkül nem tud kulturáltan kommunikálni és hisztizni is te hisztizel, miközben láthatóan nem is érint a téma. :D Na mert aztán neked milyen érved volt?:D Semmilyen. Ha valakit zavar a gyerekbőgés az dugja ne a fülét, de ha valakit zavar a cigifüst és azt kapja cserébe, hogy csukja be az ablakot, az valahogy egyből nem tetszik és egyből megy rajta a nyivákolás, mintha csak kötelező lenne 0-24-ben nyitva tartani az ablakot. De ugye mikor a nem létező érvek elfogynak, marad helyette a szánalmasan béna személyeskedés. Ez is csak téged minősít. Én tökre elhiszem, hogy fáj meg szar, de akkor sincsenek semmivel több jogotok a dohányzó szomszédnál, sőt, senki másnál sem. Majd idővel hozzászoktok.
2022. márc. 16. 23:57
 53/57 anonim ***** válasza:
76%

"gondolom törsz-zúzol is, ha meghallod a gyereksírást,ami egy, értelmes embert nem zavar."

Dehogy nem zavar. A legtöbb embert nagyon is zavarja egy óbégató gyerek. Csak úgy simán is, főleg, ha még dolgozni is akar hómofiszban.

2022. márc. 17. 09:44
 54/57 anonim ***** válasza:
73%

Sokáig szeretnéd még égetni magad? :) Csak mert ennél mélyebbre szerintem aligha süllyedhetnél.

Még jó, hogy tegnap este óta most néztem fel először az oldalra, ergo semmit nem töröltettem, de innen is látszik, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki nem ért egyet a “korcs” nézeteiddel. Kulturáltan megnyilvánulni is nehezedre esik, ahogy látom. A stílusod gusztustalan és kritikán aluli, de mit is vártunk egy hozzád hasonlótól. Csak el ne hidd, hogy ezzel a primitív suttyó stílussal egyetlen fokkal is jobb vagy bárkitől. Érdekes nekem meg jó néhány másik kommentelőnek sikerült büdös prolizás meg korcsozás nélkül kifejteni a nézeteit, neked ez miért nem megy? Ja, mert ez a te szinted.

Amúgy számodra tényleg a gyk a kiindulási alap? :D Megnyugtatlak, rengeteg ember van pöccre ugyanazon a véleményen, mint én, független attól, hogy ír-e/használ-e Gyk-t, bár gondolom magadtól erre nagyon nehéz lett volna rájönni.

“gondolom törsz-zúzol is, ha meghallod a gyereksírást”

Lehet nem magadból kellene kiindulni és hozzákölteni a dolgokhoz olyat, amit SENKI nem írt. Bár gondolom te meg akkor törsz-zúzol, ha a finnyás kis orrod megérez egy kis cigifüstöt.

“ami egy, értelmes embert nem zavar.”

Na innen is látszik, hogy te nem vagy az értelmes ember kategóriába sorolható.:D Ugyanis az emberek döntő többségét igen is zavarja egy folyton-folyvást bőgő kölyök, hiába akarod kimagyarázni, hogy nem.

2022. márc. 17. 09:57
 55/57 anonim ***** válasza:
Autók betiltása nem jó, várjatok, basszus akkor mivel viszik nekünk a cigit a dohányboltba? Meg úgy kb. minden kaját, cuccokat. Mi kocsival járunk dolgozni, a gyerekeket azzal hordjuk mindenhová, vásárolni, kirándulni azzal járunk, mi az, hogy tiltsuk be? Szerintem ti nem vagytok észen, már bocs! A másik is gond, én cigizek is, férjem is és a nagylányunk is, erkélyre járunk, ráadásul a férjemmel elég erős dohányosok vagyunk. A gyerekszobába meg a gyerek mellett nem cigizünk! Ikreink vannak, ráadásul mindkettő hasfájós baba volt és rengeteget sírtak. Most úgy érzem nem valók vagyunk a társadalomba, mert zavarjuk a szomszédokat a cigarettafüsttel, mert jajj, bemegy a lakásába, és zavarjuk a gyerekekkel, mert állandóan bőgnek és a lakók ettől idegesek. Egyikről sem tehetek! A legjobb volt amikor szintén dohányos gyerektelen házaspár felső szomszéd szólt, hogy büdös a lakásuk merthogy mi az erkélyen cigizünk, megy be hozzájuk a füst és ők is lejárnak a ház elé, hogy ne büdösítsenek. Elköltöztek, ami keresetlen szavakat kaptam tőlük amikor elmentek az nagyon durva volt. Férjem meg akarta verni! Azóta szerencsére üres a lakás, legalább nem hallani a mosógépet meg a járkálást ennyiből jó. Szóval nem úgy van az, hogy tiltsuk be az autót, cigit, gyereket!!!
2022. márc. 17. 14:03
 56/57 anonim ***** válasza:
40%
Be kéne tiltani a dohányzást. Bírnám ahogy a sok büdös bagós kikészülne :D
2022. márc. 21. 08:16
 57/57 anonim ***** válasza:
40%

Persze, hisz ez úgy működik, hogy ami engem zavar, az tiltsuk be, hogyne.:D Akkor elég hosszú lenne a lista.

Mondjuk én előbb tiltanám be az ilyen rosszindulatú, mocskolódó magatartást, de sajnos együtt kell élni ezzel is. Mondom ezt úgy, hogy nem cigizem, de ahogy némelyik nem dohányos embertársam meg tud nyilvánulni, az no komment.

2022. márc. 21. 13:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!