Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tegyek a cigis szomszédaim...

Mit tegyek a cigis szomszédaimmal?

Figyelt kérdés

10edik emelet.

Kozepso lakas.

Mindket oldalrol kifogtam lancdohanyos szomszedokat.

Hol az egyik gyujt ra hol a masik.

Most hogy jona tavasz sokat szelloztetek (szelloztetnek) de csak a cigifust szall be.

Beszeltem mindkettovel.

Mondtak h nem fognak orankent lemaszkalni a 10edikrol. Sajat erkelyukon akkor szivjak amikor akarjak...es amugy ez igaz is.

2022. márc. 15. 17:13
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:

Továbbra is te részletezted, hogy hogyan kenegetnéd a lépcsőházban az arcom, szóval őszintén nem értem mit pörögsz még mindig a témán. Maradj meg abban a hitben akkor, hogy te jól meg tudná rendszabályozni mindenkit, aki nem a te elvárásaid szerint él a saját otthonában, nekem ezzel semmi dolgom.

Az mondjuk vér ciki, hogy képtelen vagy akár csak egyetlen kommentet is retek, prolizás meg tahózás nélkül leírni…a színvonal azért megvan. Ezzel kizárólag magadat minősíted, az remélem azért megvan.:D

2022. márc. 15. 20:23
 22/57 anonim ***** válasza:

Abban tévedsz csak, hogy azt hiszed te csak úgy következmények nélkül bárkit is “kicsinálhatsz”, mert neked valami épp nem tetszik. Az ilyen agresszív ember nem értem miért nem kezeltetni inkább magát, ahelyett hogy abban éli ki magát, hogy szabályozni és korlátozni próbálja a szomszédot. Nyilvánvalóan azért mondod ezt, mert nem lettél még helyrerakva, de ami késik, nem múlik, tartja a mondás. Ez messze nem úgy működik, hogyha a szomszédnak van egy SZÁMODRA idegesítő szokása, akkor neked jogod van akár fenyegetőzni, akár mást csinálni, de akinek ezt külön magyarázni kell, az már rég rossz.

Örülj inkább annak, hogy eddig még nem lettél emiatt megdorgálva, én ugyanis erre is tudok nem is egy példát, mikor a szomszéd azt hitte majd ő rendet rak, aztán nem pont úgy sült el a dolog, ahogy várta volna.

2022. márc. 15. 20:46
 23/57 anonim ***** válasza:

25 Kezdjük azzal, hogy a kutya nem szólt hozzád, te mégis szükségét érzed már a sokadik kommentet felém címezni. Miért is?? Ennyire nincs jobb dolgod?

A szarral kilincset összekenegetős rendkívül kulturált kommentelőnek írtam a 11-es hozzászólásom, te mégis egyből belém kötöttél, majd részletezted, hogy te az arcomat kenegetnéd a lépcsőházban, aztán még frankón neked áll feljebb?? Parádé, de tényleg. Menjél és ezt “az én vagyok a Jani, majd én mindenkit beszabályozok és elüldözök” stílust add elő annak, aki vevő is rá, én ugyanis leszarom miket képzelődsz. Hadd ne kelljen már magyarázkodnom egy olyan alaknak, akinek fröcsög a szenny a szájából, aki megállás nélkül prolizik meg tahózik meg ég tudja milyen jelzőket használ, azt még ő kéri ki magának, ha a másik cigizik. Hagyjuk már, de tényleg.

2022. márc. 15. 20:52
 24/57 anonim ***** válasza:
39%
Rakj ki egy-egy ventilátort a két szomszéd felé fordítva, hogy legalább valamennyire visszafújja rájuk a füstöt, legalább amikor szellőztetsz. Mást nem nagyon tehetsz, de ehhez viszont pont akkora jogod van, mint nekik az erkélyen dohányozni.
2022. márc. 15. 20:55
 25/57 anonim ***** válasza:
46%
Így van, aztán majd kirakják ők is a ventilátort (amihez ugye a dohányosnak is ugyanannyi joga), ami semlegesíti a tied, aztán lehet pislogni.🤷‍♀️
2022. márc. 15. 20:57
 26/57 anonim ***** válasza:
47%

Kolbászfüstölő és mögé a ventillátor a szomszéd felé. Nyáron 42 fok a panel 10. emeletén, hajnal 3-tól beindulhat a művelet az ablakuk valsz. nyitva van. Éjjel ugyanez, hétvégén egész nap. Persze ne vegye észre egyik sem. Legjobb akkor teleküldeni a lakásukat amikor elmennek dolgozni és nyitvahagyják az erkélyajtót/ablakot. Estére masszív hentesboltszag a lakásban, napokig nem megy ki. Aztán ezt megint és megint és megint. Szárad a ruhája az erkélyen? Haha, azt tuti fel nem veszi. Ha már szétcseszte őket az ideg kezdj el szivar szívni és mond, hogy portugáliából hozattad füstölt prosciutto ízű dohány. Kérik ne szívd az erkélyen, oké, ti se szívjátok a natúr dohányt az erkélyen.

Ötletek tárháza van, a helyi viszonyoknak megfelelőt kell kiválasztani.

2022. márc. 16. 00:39
 27/57 anonim ***** válasza:
51%

Döbbenetes, hogy tényleg vannak még olyan emberek, akik azt hiszik ezek a kicsinyes “bosszúk” majd megoldják az állítólagos problémáikat, holott csak jobban elmérgesítik a helyzetet.

Bár nem dohányzom, de ha az én szomszédom próbálkozna ilyen szánalmasan gyenge és dedós módszerrel érvényesíteni a saját akaratát az ÉN lakásomban, hát egészen biztosan nem lennék rest meghálálni a kedvességét. 🙂 Azt felejti el sok ember (nemdohányos), hogy nem csak ő tud bosszúskodni a szomszéddal. Továbbá a dohányos nem azért szívja a cigit, hogy bárkit is idegesítsen, az ilyen kolbász füstölős baromságoknak viszont egyértelműen csak a kicsinyes másik alárakás a lényeg. Ez már eleve sok mindent elárul az adott emberről, hogy azt élvezi, ha direkt, tudatosan és szánt szándékkal kibachat valahogy a másikkal.

Legjobb barátnőméknél volt hasonló probléma, ott is próbálkozott volna a szomszéd, de csak nem jött össze neki, főleg mikor bnőmék pár hétre kiadták a lakást egy rendkívül kedves, 6 tagú romacsaládnak….:D Alig telt bele pár napbanés épp hogy nem sírva kérlelték, hogy tüntessék el a családot és jöjjenek vissza inkább ők. Milyen érdekes, a roma család nem cigizett, de az se volt jó.🤷🏻‍♀️😅

2022. márc. 16. 09:29
 28/57 anonim ***** válasza:
53%

A bagósnak joga van otthon bagózni, oké. Akkor legyen szíves bezárni ajtót ablakot, és bagózzon magának a SAJÁT lakásában, ne az enyémben, ugyanis nekem meg ahhoz van jogom, hogy ne kelljen bagófüstben élnem, és szellőztethessek, amikor akarok.

Jaaaaa, hogy az úgy már nem jó, mert ő nem akar füstös lakásban élni?! Hát: én sem.

2022. márc. 16. 09:45
 29/57 anonim ***** válasza:
64%
A probléma ott kezdődik, hogy az erkély is pontosan ugyanannyira a lakása része, ott is joga van akkor rágyújtani, amikor akar. Azt meg senki nem gondolhatja komolyan, hogy az ablakot is majd a szomszéd engedélyével fogja kinyitni. Neked is jogod van akkor kinyitni és szellőztetni, amikor akarod, hát neki is.
2022. márc. 16. 09:50
 30/57 anonim ***** válasza:
43%
És miért erősebb az ő joga, mint az enyém?
2022. márc. 16. 09:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!