Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tegyek a cigis szomszédaim...

Mit tegyek a cigis szomszédaimmal?

Figyelt kérdés

10edik emelet.

Kozepso lakas.

Mindket oldalrol kifogtam lancdohanyos szomszedokat.

Hol az egyik gyujt ra hol a masik.

Most hogy jona tavasz sokat szelloztetek (szelloztetnek) de csak a cigifust szall be.

Beszeltem mindkettovel.

Mondtak h nem fognak orankent lemaszkalni a 10edikrol. Sajat erkelyukon akkor szivjak amikor akarjak...es amugy ez igaz is.

2022. márc. 15. 17:13
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
65%

#8 Na ezt velem próbálnád eljátszani és garantáltan nem lenne benne köszöneted, cigitől meg mindentől függetlenül…

Nem kell visszasüllyedni óvodába, mert a végén még te fogod megütni a bokádat. Gondolod ez bármit is megoldana? Segítek: nem. Ugyanúgy cigiznének, mivel joguk van hozzá, max ügyesen elmérgesítenéd a helyzetet és kezdetét venné egy teljesen értelmetlen “szomszéd harc”.

Jól mondták, a saját erkélyükön akkor cigiznek, amikor akarnak, ez van.

2022. márc. 15. 18:21
 12/57 anonim ***** válasza:
69%
Neked mi bajod van inkább?! Biztos nehéz lehet kitalálni, hogy közben törölték a kommentet, amire reagáltam…🤦🏻‍♀️
2022. márc. 15. 19:32
 13/57 anonim ***** válasza:
41%

Vegyél két vezeték nélküli csengőt és a nyomogombokat add oda nekik. Ha mennek ragyujtani, nyomja meg előtte, te pedig becsukod az ablakokat.

Másik opció a költözés.

Sajnos nagyon megertelek, ugyanez volt nálunk is, tégla társasház, csak az alattunk lakóval, de ő albérlő volt és halistennek 4 hónap szenvedés után elment, az új pedig nem dohányzik.

Nekem konkrétan gyerekkorom óta erős fejfájást és hányingert okoz a dohányfust.

Felháborító, hogy nyitott éttermekben is (ahol egy légtér van), meg még a saját lakásokban is el kell tűrnom a bunkó dohányosok fustjet. (tisztelet a kivételnek, mert olyan dohányosok is van, aki figyel a másikra!!)

2022. márc. 15. 19:47
 14/57 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem sokkal felháborítóbb, hogy még a saját otthonodban is a szomszédnak kell eleget tenned és még otthon sem gyújthatsz rá nyugodtan, miközben MINDEN benti térből (étterem, szálloda, kocsma, diszkó stb stb) ki van tiltva a cigi, sőt közterületen is bizonyos épületek környezetében is korlátozások vannak életben, de nem elég ez sem… még otthon se merjél cigizni, mert mit képzelsz magadról. Azért ez már bőven vicces és mindezt úgy mondom, hogy nem dohányzom és soha nem is dohányoztam, de meg nem fordulna a fejemben elvárni a szomszédtól, hogy a saját tulajdonában se gyújtson rá a kedvemért.
2022. márc. 15. 19:55
 15/57 anonim ***** válasza:
46%

Szánalmas, hogy a büdös dohányosokat védik itt többen.

Én is voltam büdös dohányos pár évig, de volt bennem annyi akaraterő, hogy olyan szívtam el azt a pár cigit, ahol senki nem volt és senkit nem zavarhattam. Akik itt toleranciáról irogatnak azok sipákolnának a legjobban bármilyen más kis sérelemért.

Régi lakásunkban alattunk bagós volt a white trash blokk szomszédság, igazi prolik voltak, kiültek a gangra bagózni, az egyik büdös szájú hölgyike azt hitte tetszik nekem, azért szólok neki, hogy lehetőleg ne ott bagózzanak nyáron.

A vicc az, hogy őket az is zavarta, ha ment a mosógép, vagy ha este vécére mentünk. Gusztustalan bagázs, örülök neki, hogy elköltöztünk onnan és egy jó zajos család költözött a helyünkre. :)

2022. márc. 15. 20:02
 16/57 anonim ***** válasza:
62%

Klímát kell felszerelni, máris nem lesz meleg.

Szellőztetni meg elég napi 2x10 petcig bőven.

2022. márc. 15. 20:03
 17/57 anonim ***** válasza:
31%

"Vicces, hogy a dohányosok vannak folyamat szidva, miközben meg lehet nézni itt is egyik-másik nemdohányos milyen primitív, agresszív barom, akinek első dolga primkó szintre süllyedve fenyegetőzni, mintha bármit is elérne ezzel. Az ilyennek is csak monitor mögül nagy a szája, élőben meg ha olyanba próbál belekötni, aki nem tűri, hogy ok nélkül pampognak neki és fenyegetőznek, akkor egyből fülét-farkát behúzza aztán tiplizik.

" Talán azért, mert szellőztetni sem lehetett a nyári estéken, és a lichthof-ba is bebagóztak. Álljon már meg a menet, te meddig tűrnéd, hogy egy számodra zavaró, büdös szag beáramlik a lakásodba? Komolyan ennyire primitívek vagytok és empátia nélküliek? Komolyan az ilyen deviáns önmérgező proliknak áll feljebb?

2022. márc. 15. 20:04
 18/57 anonim ***** válasza:
48%

Aztaaa és most ettől menőnek meg többnek hiszed magad? Bravó. Én is tudnék bőven mesélni, de valahogy nem érzem szükségét, főleg nem egy magadfajtának.

Maradjunk már annyiban, hogy itt is te próbáltál meglehetősen gyengén emberkedni, mert ugye primitív ember létedre első reakciód az agresszió meg a keménykedés, mert hát kihaénnem. Velem továbbra sem mennél ezzel a proli stílussal az ég világon semmire, efelől szemernyi kétséged ne legyen. Mondom én, hogy nem akadtál még emberedre, aki alaposan helyre tesz azt illetően, hogy kinek és hol osszad az eszedet a saját lakása használatát illetően.

2022. márc. 15. 20:05
 19/57 anonim ***** válasza:
37%
" Csak annyit kértem, ne szívja az ablakban mert bejön a füst, a szobám meg okádék szag." Annyira függenek, hogy képtelenek normális módon együtt élni másokkal. Egy függőnek írhatsz bármit, agresszív lesz és a jogaiért hisztizik, miközben mások életét semmibe sem veszi.
2022. márc. 15. 20:07
 20/57 anonim ***** válasza:
56%

Az a vicc és szánalmas is egyben, hogy a nemdohányos pampog itt a dohányosra, miközben meg lehet nézni milyen kritikán aluli, proli stílusban fröcsög. Ő prolizza a másikat, miközben kapásból úgy nyilvánul meg, hogy büdös dohányos, meg büdös proli. No komment.:D

Elhiszem, hogy fáj, de egy fikarcnyival nincs több jogod, mint egy dohányosnak, akinek ha tetszik, ha nem, de joga van az erkélyét és lakását rendeltésszerűen használni, amibe beletartozik a cigizés is. Egy panelban mindig lesznek zavaró tényezők, akinek ez nem fér bele, annak bizony nem kötelező ilyen helyre költözni, ugyanis nem fog mindig mindenki minden igényünkhöz alkalmazkodni.

2022. márc. 15. 20:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!