Mit gondolhatnak rólam a szomszédaim, jó szomszéd lehetek?
Figyelt kérdés
Egyedül lakom itt, huszonéves vagyok, de nagyon csendben vagyok.
Az, hogy hangosan hallgattam a zenét például csak kétszer fordulhatott elő 1 év alatt, az is 1 percig talán.
Illetve nem nézek tévét, zenét is csak fejhallgatón hallgatok.
Alapvetően pedig gyakorlatilag senki sem jön ide hozzám.
Múltkor a szemközti társasházba jött pár fiatal nyaralni pár napra, és olyan zajt csaptak, hogy iszonyú zavaró volt.
2021. júl. 24. 12:02
1/7 anonim válasza:
Szerintem semmit,nem zavarod őket,nem zavarsz sok vizet:D
2/7 anonim válasza:
Max. csak azt,hogy milyen rendes lehetsz.
3/7 anonim válasza:
Téged ez komolyan érdekel ? Én leszarom mit gondolnak rólam, sőt azt sem tudom kik laknak itt, csak néhányat ismerek név szerint
4/7 anonim válasza:
Az se jó ha csendben vagy.Ha meghalsz,észre sem veszik.
5/7 anonim válasza:
Miért nem barátkozol a szomszédaiddal, csak néhány szó erejéig, persze csak akkor ha jó emberek és nem pletykásak és nem akarnak egész nap nálad lenni.
6/7 anonim válasza:
én a csendes szomszédokat szeretem , éltem putrisok között
7/7 anonim válasza:
Az vagy , jöhetnél a szomszédba lakni. Az én szomszédaim meg a putris hangos életűeket dobd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!