Szerintetek mit gondolhatnak a szomszédok rólam, ha deathcore-t hallgatok?
Ha bent vannak a lakásukban, akkor nem hallják ahogy zenét hallgatok, viszont a lépcsőházba enyhén kihallatszik, és mikor jönnek fel a szomszédok, akkor szerintem hallják.
Szerintetek mit gondolhatnak rólam, ha ilyeneket hallgatok? https://www.youtube.com/watch?v=3c0qiymZztg
Lehet, jobb, ha nem tudod.
.
"ez válik szerintük normálissá, attól nem én leszek az elmebeteg."
Ha szerintük az a normális - és te a másik oldalhoz tartozol, szemükben bizony nem vagy normális.
"Te Satan ivadeka, hogy vinne el a Korona"
:D
Amugy sajat tapasztalatombol kiindulva, nem tetszik nekik. De kit erdekel, hogy a lepcsohazban mit hallanak?
Azt, ami a dal címe: “eternal nightmare”😀 Szeretek néhány metál zenekart, de ki a fax akarná ezt hallani a lépcsôházban is? Attól még, hogy valami nem mainstream, az nem jelenti, hogy kapásból értékesebb is a többinél. Ne te mondd meg, hogy mi az, ami értéket képvisel. Feltalálták a fülhallgatót is egyébként.
Én biztos nem tûrném, hogy még a lépcsôházban is a nyomorult halálhörgésetek hallatszódjon, pedig mondom, bírom a metált. Másképp legyél kemény csávó.
Tökmindegy mit hallgatsz ha zavarja öket a zene
Az alattam lakò csávò Eminemet hallgat,imádom
de amikor este 10 utàn is ezt kell hallgatni
vagy ha pihennoi szeretnék,vagy vendégeim vannak...falra tudnék mászni töle.De a legjobb mikor erre ebredek fel ejjel hogy ö hazaert,elsö hogy zenét kapcsol.
Sok ideje türöm de feszül a hùr,lassan külsö segitség lesz a vége
Szoval ezzel ne törödj mit hallgatsz
ha màst nem zavarsz nyugodtan hallgasd,de figyelj a hangeröre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!