Nálatok milyenek a szomszédok?
Én nemrég költöztem egy kis lakásba, szinte az összes szomszéddal jó a viszonyom kivéve a szembe szomszédsággal.😅
Onnan is az idősebb nővel.
Igazából eleinte igyekeztem udvariasan köszönni neki,ha megláttam a lépcsőházban(persze erre általában még a fejét is elfordította,hogy ne kelljen viszonoznia a köszönést.
Ha nagy ritkán beszélgetnünk,vagy inkább csak panaszkodik rám állandóan bunkózik flegmázik velem.
Múltkor megemlítette,hogy örülne neki,ha 22:00 után már nem mennék sehova mert zavarja ahogy csukódik és záródik az ajtóm.
A lényeg ezt egy másik lakótól tudom,hogy ezt a lakást amiben élek már, annak idején ő akarta megszerezni a vele egy háztartásban lakó felnőtt gyerekei számára.( de nem volt rá elég pénzük)
És most neheztel rám mert én megtudtam vásárolni a lakást ő előle.
Azt kihagytam hogy múltkor azért szólt be nekem,mert meg mertem hívni 3 kollégámat akikkel beszélgettünk és iszogattunk akár 22:15- ig jelzem teljesen normál hangerőben beszélgettünk a saját lakásokban
Most pedig azért szólt hogy 22 után ugyan ne mászkáljak már el,mert zavarja mikor becsukom az ajtót és kulcsra zárom.( Hát majdnem elküldtem a pi....a).
Szia kérdező. Engedd el ... Mosolyogj értsél egyet , látszólag. Magadban tudod , hogy egy idióta.
Boldogabb ember leszel ha figyelmen kívül tudod hagyni a számodra kellemetlen ebereket .
Mondom is a saját példám. Bajom volt az egyik munkatársammal , szart a melóra , nagyon önérzetes , kerülte a melót nagyon. Ez engem baromira idegesített . Ezt elpanaszoltam egy régi ismerősnek.. és a válasz : :magamban tegyek rendet !
ennyi nem két nap volt mire meg értettem , de működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!