Ég a pofám, mert a lépcsőházban ébredtem. Most mit gondolhatnak rólam a szomszédok? :S
Hát..biztos téma leszel egy ideig, de minden csoda 3 napig tart..még mázlid van hogy egyáltalán a lépcsőházig sikerült eljutnod :D Amúgy meg kb mindenki átesik ezen egyszer, vagy így, vagy úgy. Szomszéd-emelet-lépcsőházzfüggő a fogadtatás, de nem kell bocsánatot kérned, legyél olyan mint mindig azokkal, akik láthattak így, aztán majd lecsitul.
Kellemes józanodást! :)
:):):)En jót nevettem volna rajtad, mint szomszéd, de remélem, hogy nem mindennapi ez az eseted.
Hány éves vagy?
Miért kettes neked az a szabadság hogy a lépcsőházban alszol? Akkor aludj a mezőn ott tényleg szabad vagy, nagy okosságot akartál mondani de nem sikerült.
Szerintem okkal ég a pofád, rúgj be, nem is azzal van a baj hanem a többivel.
Ha ez megnyugtat, akkor én egy buli másnapján takarítottam az ablakokat az alsó szomszédaimnál... Volt olyan, amelyik pár napig furcsán nézett rám, a másik kiröhögött, a harmadik meg még napokig emlegette.
Amúgy, ha szerencséd van, és nem látszottál részegnek, akkor még azt is "elhintheted", hogy nem volt nálad kulcs, a telód lemerült, a többiek meg nem keltek fel a csengőre. :D
Leírom mit gondolnék én, mint szomszédod: a lépcsőházban aludtál. Ennyi. Nem vonok le mélyebb következtetéseket adott látszat alapján, ha véleményt akarok alkotni rólad, akkor mondjuk elmegyek veled egy kávéra és elbeszélgetek veled, ebből biztos többet tudnék meg rólad, mint abból, hogy épp hol éjszakáztál.
Az viszont, hogy a te szomszédaid hogyan viszonyulnak ehhez, attól függ, hogy ők milyenek és ahogy írta az előttem válaszoló is, valószínűleg téma leszel közöttük egy ideig. A rosszindulatú pletykákkal és megjegyzésekkel nem kell foglalkozni, úgyis az ilyen viselkedés többet mond el róluk, mint rólad.
Kerülni viszont ne kerüld őket ezért, mert azzal csak azt mutatod, hogy van szégyellnivalód, pedig nincs. A te magánéletedet ne hagyjad, hogy olyan események alapján ítéljék meg, amiknek tulajdonképpen nincs is akkora jelentősége, elvégre bárkivel megeshet az ilyesmi, ettől még te nem leszel kevesebb vagy alávalóbb, stb.
Rendes fiu vagy, mert még tudsz szégyenkezni a tetteidért.
Legközelebb biztosan vigyázni fogsz,az tuti.
Mondd el te az anyudéknak, és akkor nem fog kisérteni ez az érzés, hogy mástól tudják meg.
Egyáltalán honnan tudod, hogy láttak a szomszédok? Hadd nézzenek furcsán, ha ráérõsek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!