Mit tegyek a cigis szomszédaimmal?
Figyelt kérdés
10edik emelet.
Kozepso lakas.
Mindket oldalrol kifogtam lancdohanyos szomszedokat.
Hol az egyik gyujt ra hol a masik.
Most hogy jona tavasz sokat szelloztetek (szelloztetnek) de csak a cigifust szall be.
Beszeltem mindkettovel.
Mondtak h nem fognak orankent lemaszkalni a 10edikrol. Sajat erkelyukon akkor szivjak amikor akarjak...es amugy ez igaz is.
2022. márc. 15. 17:13
3/57 A kérdező kommentje:
2es akkor mar keso. Mar beszallt a cigiszag
2022. márc. 15. 17:19
5/57 anonim válasza:
Nagyon unatkozhacc, az a mikrogramm füst ami beszáll, nem oszt nem szoroz. Nyúlj magadhoz ha ennyire ki vagy
6/57 anonim válasza:
Költözz családi házba. A társasház mindig együtt némi kompromisszummal és kellemetlenséggel. Ez van.
7/57 anonim válasza:
Átérzem, alattam is ilyen értelmi fogyi dohányosok laknak, sajnos nem lehet vele mot csinálni :(
8/57 anonim válasza:
Nyáron olyan szagú lesz a lakásod 1-2 hét alatt mint a putri. Vagy csukva tartod az ablakot és megdöglötök a melegtől. Neked itt nincs választásod, jól ráb@sztál. Hajnalban a cigarettára ébredsz, késő este azt szagolod.
Én meghirdetném a helyedben.
9/57 anonim válasza:
Átérzem, alattunk is, fölöttünk is cigiznek. Nem tudunk mást, mint kora reggel szellőztetni, mikor még nem pöfékelnek.
10/57 anonim válasza:
6# Ez nem a "némi kompromisszum" kategóriája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!