Szomszédok zavaró kutyái?
Előre leszegezem természetesen nem bántanám soha a kutyákat. Tanácstalan vagyok a szomszédokkal
Van 3 kutyájuk, 2 foxi féle meg valami tacsi mix. Kinti-benti kutyák, éjjelre szigorúan bent vannak mindig, szóval éjjel csönd van. Nappal is jó kutyák, legtöbbször nincs baj, viszont amikor elér hozzájuk a postás az valami kibírhatatlan amit művelnek! Pont akkor aludna a 17 hós lányom, de az az ugatás halálosan megrémiszti. Jeleztem a szomszédoknak, elnézést kértek, de hogy ők hétköznap nem tudnak hazajönni a munkából becsukni majd kiengedni a kutyákat - kaptam a flegma választ, az sem változtatott semmin hogy mondtam, a gyermek megijed. Vagy ha valaki kutyát sétáltat akkor is mindig mint a bolondok ugatnak, pedig amúgy barátságos kutyák. Kb minden nap elkapom a lányukat amikor sétálni viszi őket és szólok, de amikor legutóbb odaszóltam hogy ugatnak a kutyák, csak flegmán visszaszólt hogy “miért, nyávogjon?”
Nem tudom be lehet ezt jelenteni valahol vagy mi ilyenkor a teendő? Valaki hasonló helyzetben volt már?
Azt nem értem, hogy miért várod el, hogy mások alkalmazkodjanak hozzád meg a pulyádhoz... Alkalmazkodj te, vag költözz el a francba és ne zaklasd a szomszédod olyan dolgokkal, amiben nem hibás. NÉHA ugat a kutyája, úristen, szörnyű ember tényleg.... Annyira ostoba vagy, azt hiszed minden rólad szól, és majd mindenki úgy ugrál neked, ahogy te akarod (zárja be a kutyákat, menjen haza ebédszünetben kiengedni)
Édesistenem....
Teljesen mindegy, kinek van igaza. Most ez van. Majd ha a kérdezőnek is lesz még 2-3 gyerek, akkor ő lesz a hunyó, mert örjöngve fognak játszani az udvaron. Most téged zavarnak a kutyák, ha lesz több gyerek és beindul az ordítvajátszás, ti fogjátok zavarni a kutyásokat. Akkor lehet még flexelni, füvetnyírni vasárnap reggel stb.
Ha nincs tolerancia másokkal szemben, te sem várhatod majd el. Bár, a kutya miatt lehet bejelentést tenni, a gyerekjátszás miatt nem.
Amúgy élni és élni hagyni.
fú 56...
az idióta felső szomszédom a porszívóra altatta a gyerekét 1 évig....
kemény időszak volt.
át kellett költöznünk másik szobába, hogy ne arra keljünk hajnal 3kor hogy megint megy a porszívója.
idióta kretén pi csa, szerencsére elköltöztek.
am a poén, hogy előttük pár hónappal született a mi kislányunk, neki mégsem kellett ilyen idiótaság az alvásához.
A gyerekedtől is elvárod, hogy percre pontosan aludjon el a meghatározott időben? És ha egyszer majd nem a kutyák miatt marad ébren, akkor mit csinálsz? Feljelented a gyereked? XD
Üdv, egy 342 hónapos válaszoló.
Itt egy megoldás van, amikor ők pihennének, akár éjjel kezdj el zenét üvöltetni, ordibálni. Előtte azért szólj a többi szomszédnak, hogy nevelő célzattal, csinálod. Ha szólni mer a kutyás paraszt, akkor mond neki, hogy ő a kutyáival foglalkozzon. Meg fogja nevelni a dögöket.
Ahogy nézem a válaszok többségét, a prolik tahóságával ugrottak a kérdezőnek. Ez jellemző a kutyásokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!