Szomszédok zavaró kutyái?
Előre leszegezem természetesen nem bántanám soha a kutyákat. Tanácstalan vagyok a szomszédokkal
Van 3 kutyájuk, 2 foxi féle meg valami tacsi mix. Kinti-benti kutyák, éjjelre szigorúan bent vannak mindig, szóval éjjel csönd van. Nappal is jó kutyák, legtöbbször nincs baj, viszont amikor elér hozzájuk a postás az valami kibírhatatlan amit művelnek! Pont akkor aludna a 17 hós lányom, de az az ugatás halálosan megrémiszti. Jeleztem a szomszédoknak, elnézést kértek, de hogy ők hétköznap nem tudnak hazajönni a munkából becsukni majd kiengedni a kutyákat - kaptam a flegma választ, az sem változtatott semmin hogy mondtam, a gyermek megijed. Vagy ha valaki kutyát sétáltat akkor is mindig mint a bolondok ugatnak, pedig amúgy barátságos kutyák. Kb minden nap elkapom a lányukat amikor sétálni viszi őket és szólok, de amikor legutóbb odaszóltam hogy ugatnak a kutyák, csak flegmán visszaszólt hogy “miért, nyávogjon?”
Nem tudom be lehet ezt jelenteni valahol vagy mi ilyenkor a teendő? Valaki hasonló helyzetben volt már?
A postás legrosszabb esetbe pár percig van a szomszédnál, tehát addig ugatnak a kutyák. Ha hosszú az utca akkor is max 5-10 percig ugatják. Olyan nagy tragédia, ha a gyerek 5 perccel később alszik el?!
Nem mellesleg MINDEN kutya ugatja a postást... azt meg nem várhatod el, hogy a szomszédok ebéd szünetbe hazamenjenek, hogy kienegedjék a kutyát. Ha meg be vannak csukva a kutyák azért ugatnak.
Ja, tuti, senkinek nincs gyereke a világon rajtad kívül.
Becsuknám az ablakot.
Távolabbi szobában altatnám délben.
Összehaverkodtatnám a kutyákkal.
Vennék saját kutyát, hogy én is megszokjam. :)))
Jézus Mária...de szuperanyuka vagy, méghozzá a legrosszabb legidegesítőbb fajta.
Menjen haza ebédszünetben kiengedi a kutyát? Normálisnak érzed magad? Majd biztos mindneki a melóból miattad fog haza szaladgálni. Ne csodálkozz, hogy flegmák veled, én már el is küldtelek volna a p*csába pedig nekem is vam két gyerekem és képzeld el a mi utcánk az egyik fő útvonala a mentőknek és tűzoltóknak. Telefonáljak be, hogy legyenek szívesek kerülni vagy nem szirénázni mert alszik a gyerek? Nevetséges vagy. Pont az ilyen nők miatt, bélyegzj meg a kisgyerekes anyukákat sokmindenki. Altasd másik szobában a gyereket akkor és ennyi. Nehogy már a te kedved miatt álljon feje tetejére a szomszédság.
Pont a hozzád hasonló ősanyák miatt költöztem el panelból. Évek után először kezdtünk felújítani, teljesen emberi időben, 5 perc múlva már az ajtót verte az egyik, hogy az x hós gyereke nem tud aludni.
Sajnos a világ nem körülötted és a gyereked körül forog.
Nem tudom, hogy a szomszéd mit tehetne. Menjen haza a munkából, amíg jön a postás? Vagy tiltsuk be a postát? Mi lenne a megoldás.
HA...ismetlem HA, egy magadfajta feminaci hazas, ne csodalkozzon, hogy ha gyerek mire 3 eves lesz, apuka mar egy masik nenivel unnepli a fel eves fordulojukat.
Az autopalyan ba veled szembe megy mindenki,ok a hulyek, te meg a zseni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!