Mit tehetek ha minden kihallatszodik a lépcsőházba?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Elköltöztem egy lakásba és minden kihallatszodik a lépcsőházba. Még ha normál hangerőn is beszélek az is. Amit a szomszédok csinalnak/mondanak azt is hallom... Mit lehetne tenni?2017. okt. 11. 13:12
1/3 anonim válasza:
Beszélj halkan vagy jelbeszédet alkalmazzál...esetleg rakassál be hangszigetelt ajtót bár ha régit becsukod, lehet az is segít a dolgon...ne hallgatózz állandóan nyitott ajtónál;)
Amúgy, üdv az occó panelosok világában:)
2/3 anonim válasza:
Ugyan ez a problémám nekem is. Sajnos semmit nem tudok vele kezdeni, de nagyon idegesít. Főleg, hogy észrevettem már azt is, hogy van olyan ember a lépcsőházban aki eleve hallgatózni szokott a folyosón, hogy kitől mi hallatszik ki... Komolyan nem értem miért mindenki a mások dolgával foglalkozik...
3/3 anonim válasza:
# 2
Azért foglalkoznak más dolgával, mert úgy hallani, mintha nekik mondanák;)
Amúgy, sokszor a küszöb és ajtó alsó része közt van rés, amelyen "kiszökik" a hang.
Hangszigetelt keret-ajtó kell, ennyi és utána már csak a falak vannak a szobákban ugye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!