Előre leszegezem természetesen nem bántanám soha a kutyákat. Tanácstalan vagyok a szomszédokkal
Van 3 kutyájuk, 2 foxi féle meg valami tacsi mix. Kinti-benti kutyák, éjjelre szigorúan bent vannak mindig, szóval éjjel csönd van. Nappal is jó kutyák, legtöbbször nincs baj, viszont amikor elér hozzájuk a postás az valami kibírhatatlan amit művelnek! Pont akkor aludna a 17 hós lányom, de az az ugatás halálosan megrémiszti. Jeleztem a szomszédoknak, elnézést kértek, de hogy ők hétköznap nem tudnak hazajönni a munkából becsukni majd kiengedni a kutyákat - kaptam a flegma választ, az sem változtatott semmin hogy mondtam, a gyermek megijed. Vagy ha valaki kutyát sétáltat akkor is mindig mint a bolondok ugatnak, pedig amúgy barátságos kutyák. Kb minden nap elkapom a lányukat amikor sétálni viszi őket és szólok, de amikor legutóbb odaszóltam hogy ugatnak a kutyák, csak flegmán visszaszólt hogy “miért, nyávogjon?”
Nem tudom be lehet ezt jelenteni valahol vagy mi ilyenkor a teendő? Valaki hasonló helyzetben volt már?
:D Szerintem senki szerint nem fontosabb a kutya, de és le lehet pontozni, a gyereked sem fontosabb. Mindkettő 1-1 élet és ugyanolyan fontosak. Így én sem zárnám be a kutyám egésznapra csak mert néha ugat. Engem a gyereksírás idegesít, mégsem megyek át a szomszédba hogy zárja már el a gyerekét. Ez ilyen, írod hogy általában nincs baj, az meg hogy ha jön a postás...annyit csak ki lehet már bírni, altasd máskor a gyereked, vagy szokjon hozzá a zajokhoz és nem lesz gond.
2021. aug. 29. 10:18
32/73 anonim válasza:
31
...undorító ez a hozzászólás ne haragudj.
2021. aug. 29. 10:18
33/73 A kérdező kommentje:
31: mint írtam nem akarom bántani a kutyákat, megmérgezni pláne nem!! Normális keretek között akarok dűlőre jutni
2021. aug. 29. 10:19
34/73 anonim válasza:
Nem kutyab*zi mindenki, de mit csináljon 3 felnőtt kutyával? Legyen bezárva reggeltől délutánig? Szerinted biztos, hogy ilyenkor bent nem ugatnának? 3 bezárt kutya ugatása mégjobb lenne.
2021. aug. 29. 10:20
35/73 anonim válasza:
Sajnos nem fogsz tudni békés módon dűlőre jutni velük. Kutyásokkal nem lehet. Ha szólni mersz nekik, egyből flegmák, vagy ellenségesek. Csak a saját szintjükön lehet.
Tudom, hasonló helyzetben vagyunk.
2021. aug. 29. 10:22
36/73 Dr.med.habil. Genya válasza:
Full uj nick, semmi rate, el ne higgyetek mar, hogy nem o valaszolgat maganak.
Es ilyen embereknek joga van gyereket szulni...
Remelem amint 18 lesz, pattan otthonrol a gyerek ha marad benne barmi epeszuseg, aztan megnezheted magad.
2021. aug. 29. 10:23
37/73 anonim válasza:
Akkor lenne jogos, hogy szólsz, ha ő is szólna néha azért, mert ordít,sír a gyerek. Mert biztos van olyan is. Ha nem szól, akkor azt a napi 3-4 szeri kutyaugatást elviselheted igazán.
2021. aug. 29. 10:23
38/73 anonim válasza:
Az nem megoldás, hogy te altatod máshol a gyereket ebben az időben?
2021. aug. 29. 10:24
39/73 anonim válasza:
Engem meg a gyerekbőgés idegesít. :) Örülnél, ha átmennék, hogy "ne haragudj, de amíg alszok, légyszíves zárd be a gyerekedet. Nagyon hangosan sír."
2021. aug. 29. 10:25
40/73 anonim válasza:
Azért egy gyerek nem egyenlő egy kutyával. Azért lássuk be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!