Mit tehetek a szomszédok ellen?
Engem többször megfenyegettek írásban és szóban halálosan és elhajtottak a rendőrök, mondván majd akkor szóljak, amikor éppen történik az eset... Nem számítanék a segítségükre egyáltalán.
Saját magad kell intézkedned, mert helyetted senki sem fog megcsinálni semmit. Ha ez azt jelenti, hogy költözés falu végébe, akkor nincs más út.
2018. nov. 25. 14:19
Sajnos ez a magyar valóság. Szinte mindenki mellé jut egy állat módjára létező szomszéd aki ellen nem lehet tenni semmit...
2018. nov. 25. 14:23
Ha mondjuk ilyen szomszédom lenne akkor inkább már az elején jó viszonyt alakítanék ki köztünk és megoldható lenne egy ilyen dolog is. Ugye a barátok, jó ismerősök segítenek egymásnak ha úgy van.
2018. nov. 25. 14:34
4/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó én azt is megpróbáltam!! Mivel ismerjük egymást regebb óta
Utolsó: És ha a szomszéd nem akar VELED jó viszonyt, akkor mit tudsz te kialakítani? Mert elárulom, semmit.
Kérdezö: Ha a szomszéd túl hangosan hallgat zenét, akkor kihívod a rendöröket, és ha újra kezdik, újra hívod öket. A rendöröknek kötelességük kijönni minden alkalommal, ha netán nem akarnak, akkor a feletteseket kell értesíteni.
Ezt addig kell folytatni, amíg a rendörök komolyan leállítják a szomszédokat.
Az meg teljesen mindegy, milyen zene az, ami túl hangos, még a legszebb opera sem az, amit nekek hallgatnod kell, ha a szomszédnak úgy tetszik.
2018. nov. 25. 14:44
6/13 A kérdező kommentje:
Csak tudjatok mikor valaki már nem magát részesíti előnyben azzal szemben h mi zavarja és mi nem hanem a gyerekét érzi veszélynek kitéve nem próbál mindezek után is jó kapcsolatot ki alakítani mint ahogy említettem én próbáltam a jó kapcsolatot megteremteni mert arra értelmes lény el tartom magam de van az a faj ami ezt a színvonalat nem h nem tudja hozni hanem azt sem tudja mi az
7/13 A kérdező kommentje:
A másik kérdésem az lenne h valóban tehet egy rendőr olyan kijelentést h nevetséges h ezért ki kellett jönniük? Nem hallottam személyesen de az illető aki miatt kértük az intézkedést mondta
“Nem hallottam személyesen de az illető aki miatt kértük az intézkedést mondta”
És elhitted neki?! Jézusom... ahelyett, hogy visszahívod a rendőrt mikor megint elkezdenek zenélni. te bevetted ezt a hülye dumát, és magadban dúlsz-fúlsz, hát ez nem semmi. Ugye nem te tanítasz majd talpraesettséget a kicsiknek? Férjed amúgy hol van a sztoriból, miért nem ő intézkedik, miért hagyja rád a piszkos munkát, főleg ha tudja, hogy milyen hiszékeny és félős vagy?
2018. nov. 25. 15:58
A rendör tehet ugyan ilyen kijelentést, de ettöl még köteles intézkedni, másrészt ha csak a másik fél állít ilyet, akkor azt nem hiszi el gondolkodni tudó ember. Ettöl függetöenül igen valószínütlen, hogy ilyesmit mondana egy rendör. ezt a szomszédod találta ki.
2018. nov. 25. 16:24
10/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó előtti a talpra esettseget “sajnos” nekem kell majd megtanítani a kicsinek mivel én vagyok az anyja és sok esetben is én intezkedem a férjem nevében az más kérdés h miért! A hiszékenységem abból fakad h voltam szem és fültanúja olyan rendőri intézkedésnek ahol a rendőr a sértettnek mondta ha meg egyszer telefonál őt viszi el!! Nem gondolnám magam félősnek mivel meg tettem az első lépést. a félelmet inkább abból fakad h nem fogok tudni célt érni
Kapcsolódó kérdések: