Mit tehetek a szomszédok ellen?
Figyelt kérdés
A probléma az h néhány hónapja szembe költözött velünk egy kedves kis család akik előszeretettel szeretnek zenét hallgatni ami koncert élményt nyújt számunkra! Mi erre nem vagyunk kíváncsiak így szóltunk nekik többször is szép szóval ami süket fülekre talált! Azonban tegnap ki lett hívva a rendőrség mire is nekem kell kellemetlenül éreznem magam mivel elvileg a rendőrök szerint nevetséges h ezért kellett ki jönniük mert minőségi zenét hallgattak (disco) es nem olyan hangosan az nem lenyeg h hetek óta nem tudok a saját hazámban nyugodtan pihenni várandósan és egy már meglévő gyerek mellett! A kérdésem az lenne h mit tudok tenni h pontot tegyünk az ügy végére? Azt hittem a kulturált emberi hangnem megold mindent de a rendőri intézkedés sem bizonyosult meggyőzőnek valamint a rendőrök elmenetelre után is tovább folytatódott a dolog2018. nov. 25. 14:15
11/13 A kérdező kommentje:
Valamint én sem gondolnám h lovat ad a szabálysértő alá hacsak nem azt provokálná h következő alkalommal is tegyek bejelentést és erőteljesebb intézkedést tegyenek
2018. nov. 25. 16:43
12/13 A kérdező kommentje:
Arra lettem volna kiváncsi h valójában történhet e ilyen és lesz e értelme további lépéseket tennem
2018. nov. 25. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!