Hogyan lehetne az erkélyen dohányzást helyesen kezelni, hogy mindenkinek jó legyen?
67 gondolom ez is a te válaszod: Az alkohol is kábítószer. Érthetetlen, hogy miért nincs korlátozva legalább a használata. Bár én alapvetően nem vagyok ellene semmilyen kábszinak, mert élvezeti értéke mindnek van, és keretek között legálissá lehetne tenni szinte mindent, csak olyan árat és feltételeket kell megszabni ezeknek a termékeknek, hogy senkinek ne jusson eszébe gátlástalanul használni, függővé válni bármi által. Amit mindenkép tiltanák, az a dohány. Annak élvezeti értéke sincs.
Agybeteg...
65 ös Azt tudod, hogy a pszichiátrián miről lehet megismerni, hogy ki a "beteg" és ki a dolgozó?
Az egyik köpenyt hord.
De rendszerint ő az aljasabb, mint ahogy most kifejtetted a te álláspontodat, személyeskedsz, mikor mindenki más általánosságban írt az emberekről. A dohányos az egy szenvedélybetegség a ugyanolyan rossz vagy még rosszabb mint az alkoholisták, drogosok, vagy azok, akik annyit esznek, hogy úgy el vannak hízva, mint egy ház. Na ők szorulnak kezelése.
Részetkröl van megoldás? Csak annyi hogy "én én én. nekem jogom van. ÈN azt csinálok amit akarok."
Egy ideje követem a kérdést. A dohányosként elvárjátok, hogy mi adjuk a szátokba a megoldást. Meg ne rágjuk helyettetek a dohánylevelet?
Egyik oldal sem ismeri azt, hogy "kersünk közös megoldást". Mindegyik csak odáig lát, hogy "énénén".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!