Hogyan lehetne az erkélyen dohányzást helyesen kezelni, hogy mindenkinek jó legyen?
Kicsit sem vicces és egyben végtelenül szánalmas, hogy ti kéritek ki magatoknak a nemlétező igazatokat, miközben ilyen primitív, gusztusosan stílusban beszéltek számotokra vadidegen emberekről, mint pl proli minden panelben élő, minden dohányos agresszor, hülyék és még sorolhatnám. Ez a kritikán aluli, személyeskedéssel tűzdelt stílus csakis titeket minősít, ahogy már írta itt a előbb valaki.
Még mindig annyiról van szó, hogy a saját lakásában es erkélyen akkor is cigizhet az ember, ha falhoz veritek magatok. :) Ez van, jobb ha hozzászoktok, hogy biza nem körülöttetek forog a világ és még mindig nem arról volt szó, hogy mindenki azt csinál, amit akar, hanem arról, hogy dohányozni igen is dohányozhat, bárhogy magyarázzátok a semmit. És nem, ez max a ti téveszmetek, hogy a csúnya cigisek azért cigiznek, hogy titeket idegesítsenek🤦🏼♀️ Csak ugye mindenki magából indul ki.
Azok a gyenge “érvek”, amiket itt leírtatok az igazából továbbra is a nagy büdös semmire érv, vagyis max arra, hogy a saját lakásában mindenkinek a másikhoz kéne mindenben alkalmazkodnia, ergo tiltsuk be a gyerekvállalást a panelokban, a kutya tartást, a főzést meg kb úgy mindent. Oké.:D
57: nem kell a műhiszti. Én korábban is írtam, hogy dohányoztam, néha dohányzom is. Mégis tudom úgy csinálni, hogy senkit ne zavarjak.
Lehet így is. Ha nem lennél egoista, nem is alakult volna ki ez a vita köztetek, mert nem lenne inged.
Feladom. Már értem miért van a magyaroknál ivászatban is zérótolerancia. Magyar embernek 2 véglet létezik. Mata részegen vezet, vagy nem iszik semmit.
Nem cigizik, vagy bűzbarlangot csinál a házból. Olyan nincs m, hogy cigizik, de tekintettel van másra.
Egyébként engem pint nem zavar, amikor a szomszéd grillpartit csinál, és átjön a cigifüst is...
Csak azt felejtik el sokan, hogy a kedves nem dohányosok nagyon nagy része éppenséggel pont azt várja el, hogy a szomszéd egyáltalán ne merészeljen rágyújtani az erkélyen, sőt a lakásban se nagyon, ha mégis akkor közben az ablakot ne merje kinyitni, lehetőleg zárja magára a WC-t és max ott, konkrétan az ablakban állva cigizni pedig szinten ne merészeljen, mert őfelségét a legkisebb mértékű cigi füstöcske is zavarja. Azért álljon már meg a menet.
Meg lehet nézni itt is hány ilyen jellegű válasz volt, illetve a hasonló kérdéseknél a nem dohányos válaszokat, ahol azt részletezik, hogy márpedig ne gyújtson rá egyáltalán a szomszéd, menjen le a ház elé, csukja be az ablakot, fulladjon meg, nincs joga cigizni a saját otthonában, jól le kell önteni egy vödör vízzel stb stb. Ja meg a hányinger személyeskedés ugye, mindegyik dohányos hülye, agresszor, az összes panelban élő proli és társai. És akkor ezek hőbörögnek..
A dohányosok nárcisztikusok. Vagyis önző, egoista emberek, úgy gondolják, hogy nekik mindenhez joguk van, senkinek semmi köze ahhoz, hogy ők mit csinálnak, de más az ő dolgait köteles tolerálni. Bezzeg ők, ha valaki leírja az igazat, azonnal megsemmisítenék. Gyerekkorukban a hibás neveltetés következtében súlyosan sérültek, esetleg már ezzel a személyiséggel születtek. Cselekedeteikkel szeretnek másoknak ártani, mert ebből szerzik az energiát, akár olyan áron is, hogy ezzel magukat is pusztítják.
(Zárójelben megjegyzem, hogy nem minden dohányos nárcisztikus, sokan csak tini korukban bele sodródtak, de ők tekintettel vannak másokra és ahogy érnek, le szokták tenni a cigarettát.)
Meddig fogod még ezeket az ordas nagyságokat ontani magadból 64? Össze-vissza fröcsögöd itt a megalapozatlan, hasraütésszerűen megállapított gyökérségeidet, azt se tudod már miket hordasz össze, csak fújod. Tanuld már meg legalább a szavak jelentését mielőtt vagdalkozol velük, mert így nagyon szánalmasan hat az egész. Amit leírtál pedig egyáltalán nem igaz, már mitől lennének a dohányosok nárcisztikusak??? Ezt melyik pizsidben sikerült megálmodnod?Semmi köze a nevelésnek ahhoz, hogy az ember dohányzik-e, itt max te kaptál rossz nevelést, mert intelligenciából vajmi keveset sikerült beléd verni annak idején.
Komolyan aki azt hiszi a dohányos azért cigizik, hogy másnak ártson és ezt még élvezi is, annak valami nagyon nem kerek a fejében.🤦🏻♀️
A cigarettázás mára a aljanép “kiváltsága”.
Amióta a cigi ára ilyen drága, a traktorostól fölfelé szinte mindenki leszokott az ismeretségi körben, tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!