Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elfogadni magam, vagy lefogyni...

Elfogadni magam, vagy lefogyni? (kép csatolva)

Figyelt kérdés

Sajnos sosem voltam modellalkat, egyszer sikerült lemennem 50kg-ig, de a hasam pl akkor sem volt teljesen lapos, és a combom se lett vékony.

Most 60kg környékén vagyok.

Már többen is beszóltak, hogy az én koromban még nem így kéne kinézni, olyan szép vékony lányok vannak, nekik miért megy, ha nekem nem.

Betegségem nincs, a hormonjaim rendben, elvileg semmi nem kéne akadályozzon, mégis ha az eltelt pár évben le is mentem 55kg-ra, mindig visszajött.

Alig eszek, ma pl reggel ettem péksütit (tudom, ez halálos bűn), napközben egy tányér levest, illetve késő délután egy szelet kenyeret meg három szem koktélparadicsomot. Ez utóbbit este sajnos meg kellett ismételnem, mert nyolckor már szabályosan szédelegtem.

Nem eszek chipset, csokit, csak csapvizet iszok. Krumplit nagyon ritkán, tésztát egyáltalán nem eszek, csak rizst.

De egyébként is gyerekadagonként étkezem, van, hogy egész nap csak levest meg egy szelet kenyeret eszek.

Kávézok, de igyekszem leszokni, ill elhatároztam, hogy holnaptól már péksütit sem, és semmi cukortartalmú.

Nem mintha eddig sokat ettem volna.

Annyira szeretnék vékonyabb lenni :(

Ja igen, kép:

[link]

170cm vagyok (tudom, itt nem látszik)

A nadrág, ami rajtam van 38-as, a felsőt nem tudom pontosan, XS vagy S, de az mindegy is, ezeket össze-vissza számozzák.

Eddig nem sportoltam, annyi, hogy mindenhová gyalog járok, de most szeretném elkezdeni.

A kép ma délután készült.

25l

2019. márc. 22. 21:23
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Semmi baj az alakoddal, tök vonzó vagy. De ha ilyeneket írsz, meg beképzelsz, akkor agyban annál inkább vannak bajok. :)
2019. márc. 23. 14:58
 32/32 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi gond nincs az alakoddal.
2019. márc. 23. 18:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!