Mit tegyek, ha nem tudom elfogadni, hogy kopaszodom? Beleőrülök.
De tényleg, teljesen lejöttem már az életről.
Már napok óta egész éjjel szaladgálok a tükör elé, felkapcsolom a szekrény lámpáját, mert úgy jobban látni és nézegetem magam, meg fésülködök, meg szörnyülködöm. De ezt egész éjjel. :(
Ha meg lefekszek, akkor meg vakuval csinálok képeket a hajamról és borzasztó képek születnek. Tele van a telóm már.
Igazából nem is érdekelne túlzottan a kopaszodás, ha valahogy kinéznék haj nélkül de nem! Még hajjal se.
Full fehér, szeplős, vörös hajú srác vagyok. Nem néznék ki jól kopaszon, mert kb egy beteg embernek tűnnék. Meg már próbáltam kopaszon, nem nézek ki jól.
Nem tudom elhinni, hogy ennyire meg megszívtam.
Mégis mit tegyek, mit próbáljak ki? Nem opció a kopaszság. Nem fogadom el.
és még alig vagyok 25 :(
Nem feltétlenül értek egyet ezzel a "vágd rövidre" tanáccsal. Nyilván, akinek foltokban hullik a haja, és alig van már, az tényleg jobban teszi, ha levágja rövidre.
Ha viszont a kopaszodás enyhébb kiterjedésű, érzem ezalatt azt, hogy oldalt hullott ki, és maradt még bőven haj a fejtetőn (mint nekem), akkor szerintem nem feltétlenül jó túlságosan rövidre vágni, mert a kopaszodó rész jobban látszódik, és optikailag előnytelenebb vele az ember. Ilyenkor persze számít az is, hogyan fésülöd.
Példák erre (Jack Black, színész):
Ha valakinek persze nagyon felhúzódott a haja két oldalt, mint Jude Law-nak, akkor viszont szintén a rövidre nyírás lehet a megoldás:
A másik lehetőség a hajátültetés, de ez csak akkor jöhet szóba nálad, hogy ha alkalmas vagy rá, mert ahhoz is kell megfelelő mennyiség, illetve az átlag magyarnak nem olcsó mulatság. Másik lehetőség még, hogy mint én is, kicsit jobban megbarátkozol a hétköznapi életben fejpántokkal, fejkendőkkel, sapkákkal, azok is takarnak.
Ha viszont olyan kiterjedésű a kopaszság, hogy jobb levágni az egészet, akkor azt javaslom, hogy gyúrd ki magad, mert vékony testhez nem áll jól a kopasz fazon, kivéve akkor talán ha nagyon magas vagy. Javaslom egyébként azt is, hogy kezd szerezz önbizalmat is, attól másabb lesz a kisugárzásod.
Ennyit tudtam segíteni, sok sikert, és fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!