Mit tegyek, ha nem tudom elfogadni, hogy kopaszodom? Beleőrülök.
De tényleg, teljesen lejöttem már az életről.
Már napok óta egész éjjel szaladgálok a tükör elé, felkapcsolom a szekrény lámpáját, mert úgy jobban látni és nézegetem magam, meg fésülködök, meg szörnyülködöm. De ezt egész éjjel. :(
Ha meg lefekszek, akkor meg vakuval csinálok képeket a hajamról és borzasztó képek születnek. Tele van a telóm már.
Igazából nem is érdekelne túlzottan a kopaszodás, ha valahogy kinéznék haj nélkül de nem! Még hajjal se.
Full fehér, szeplős, vörös hajú srác vagyok. Nem néznék ki jól kopaszon, mert kb egy beteg embernek tűnnék. Meg már próbáltam kopaszon, nem nézek ki jól.
Nem tudom elhinni, hogy ennyire meg megszívtam.
Mégis mit tegyek, mit próbáljak ki? Nem opció a kopaszság. Nem fogadom el.
és még alig vagyok 25 :(
Még annyi, hogy amit az előttem lévő mondott, az 1-2 milliméteres fazon sem feltétlenül rossz ötlet:
Csak kenceficéket ne használj rá, mert hazavágják a mormonrendszered!
Van hajbeültetés már elég olcsón, menj el konzultációra, ott megmondják kerek perec, mi lesz.
(egy szintén (volt) kopasz pali)
Bekened magad onbarnitoval.
Elkezdesz gyurni.
Levagod kopaszra a hajad.
Tetovaltatni is lehet hajsorteket. Tok ugy fog kinezni,mintha 1 mm-es hajad lenne.
Opcionalis: tetovalasokat csinaltatsz.
N
Az én férjem 17 éves kora óta kopaszodik, 26 éves korára alig maradt pár szál haja a tárkójánál.
Sportol, jó munkája van, nem stresszel.
Van egy másodunokatestvére, aki szintén így járt, nála kiderült, túl sok tesztoszteront termelt a szervezete.
Ugye milyen érdekes? Idős korban csökken a tesztoszteron(kopaszodás), de ha túl sok van, akkor is (kopaszodás) :D
Mindegy, férjem mellig érő szakállat növesztett, így ellensúlyoz. Hormonbeállítást meg se próbálta, pedig lehet működött volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!