Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, ha nem tudom...

Mit tegyek, ha nem tudom elfogadni, hogy kopaszodom? Beleőrülök.

Figyelt kérdés

De tényleg, teljesen lejöttem már az életről.

Már napok óta egész éjjel szaladgálok a tükör elé, felkapcsolom a szekrény lámpáját, mert úgy jobban látni és nézegetem magam, meg fésülködök, meg szörnyülködöm. De ezt egész éjjel. :(

Ha meg lefekszek, akkor meg vakuval csinálok képeket a hajamról és borzasztó képek születnek. Tele van a telóm már.

Igazából nem is érdekelne túlzottan a kopaszodás, ha valahogy kinéznék haj nélkül de nem! Még hajjal se.

Full fehér, szeplős, vörös hajú srác vagyok. Nem néznék ki jól kopaszon, mert kb egy beteg embernek tűnnék. Meg már próbáltam kopaszon, nem nézek ki jól.

Nem tudom elhinni, hogy ennyire meg megszívtam.

Mégis mit tegyek, mit próbáljak ki? Nem opció a kopaszság. Nem fogadom el.

és még alig vagyok 25 :(

2019. márc. 15. 00:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%

Még annyi, hogy amit az előttem lévő mondott, az 1-2 milliméteres fazon sem feltétlenül rossz ötlet:

[link]

2019. márc. 15. 01:21
 12/18 anonim ***** válasza:
67%
szerintem paroka a megoldas ,nok ferfiak sokan hordjak es mar nagyon jok vannak ,eredeti hajbol ,es meretre is csinalnak,sok szerencset neked
2019. márc. 15. 01:48
 13/18 anonim ***** válasza:
89%

Csak kenceficéket ne használj rá, mert hazavágják a mormonrendszered!

Van hajbeültetés már elég olcsón, menj el konzultációra, ott megmondják kerek perec, mi lesz.

(egy szintén (volt) kopasz pali)

2019. márc. 15. 02:36
 14/18 anonim ***** válasza:
89%
komolyan ezt írtam volna, hogy mormonrendszer? :D:D:D:D:D:D
2019. márc. 15. 02:36
 15/18 anonim ***** válasza:
49%

Bekened magad onbarnitoval.

Elkezdesz gyurni.

Levagod kopaszra a hajad.

Tetovaltatni is lehet hajsorteket. Tok ugy fog kinezni,mintha 1 mm-es hajad lenne.

Opcionalis: tetovalasokat csinaltatsz.

N

2019. márc. 15. 02:37
 16/18 anonim ***** válasza:
89%
Én is vörös hajú vagyok, kicsit később 28 évesen kezdtem kopaszodni, próbáltam minden gógynövényes, egyéb cuccot használni, de semmi hatásuk nem volt, így 2 hetente nullás géppel letolom, így nem látszik nagyon + egész életemben gúnyoltak a hajszínem miatt, úgyhogy nekem ez inkább előnyömre vált.
2019. márc. 15. 04:12
 17/18 anonim ***** válasza:
89%

Az én férjem 17 éves kora óta kopaszodik, 26 éves korára alig maradt pár szál haja a tárkójánál.

Sportol, jó munkája van, nem stresszel.

Van egy másodunokatestvére, aki szintén így járt, nála kiderült, túl sok tesztoszteront termelt a szervezete.

Ugye milyen érdekes? Idős korban csökken a tesztoszteron(kopaszodás), de ha túl sok van, akkor is (kopaszodás) :D

Mindegy, férjem mellig érő szakállat növesztett, így ellensúlyoz. Hormonbeállítást meg se próbálta, pedig lehet működött volna...

2019. márc. 15. 09:42
 18/18 anonim ***** válasza:
72%
Páromat is nagyon zavarta, hogy kopaszodik, hajbeultetest is csináltatott. Amit csinaltak, megmaradt neki, de még több beultetes kellett volna. Elmondasa szerint aztán bekattant a tul sok energiabefektetes után és letolta a maradék haját. Ő szakallnyiroval vágja azóta pár milliméteresre, szóval kicsit borostás. Én már így ismertem meg, és mikor láttam róla képet hajas korából.. úgy tuti nem lett volna az esetem. Ezerszer ferfiasabb így. Ő is jár edzeni, de nem kifejezetten kigyurt, hanem izmos és nagydarab. A bőre nagyon fehér, mert napallergias mint ahogy én is. Sokkal jobban kihangsulyozodnak így a szép zöld szemei is. Szerintem próbáld meg a pár mm-es hajat te is, és az edzés jót tesz az önbizalomnak. Amúgy a párom mindig baseball sapit hord a nap miatt. Nekem ő így tökéletes. Bár megvallom, Bruce Willis nekem mindig is bejött :)
2019. márc. 15. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!