Nektek hogy sikerült elfogadni a külső hibáitokat?
Sikerült egyáltalán? Mikorra? Hogyan?
Mi volt az?
Sok mindennel már megbékéltem magamon, de a hajammal sajnos nem tudok. Mindigis gyönyörű, dús, vastagszálú hajat szerettem volna, kb mint:
Ehelyett van három szál, vékonyszálú pókháló, kb mint:
(színe sajnos nem ilyen szép)
Tennék fel saját képet is, csak félek, amiatt törölnék a kérdést, így csak Google képek.
Annyira bánt, hogy manapság már szinte mindent meg lehet oldani (plasztika), de ezt nem.
Póthajat nem szeretnék, mert egyszer azt is le kell venni, utána meg csak még kevesebbnek érezném a sajátom :(
Nekem a nagy orrommal és kis melleimmel voltak gondjaim, de mostanra elfogadtam őket. A melleim miatt nem aggódok már, legalább nem látszik majd, ha megereszkednek 😅 az orrom pedig... arányos az arcomhoz, kisebb nózival nem biztos, hogy szebb lennék.
Ami a hajadat illeti, az előttem szólónak igaza van. Egy jó vágással dúsabbnak tűnhet (pl egy long bob) vagy ha kiszőkítteted egy kicsit, a világos szín miatt is többnek tűnhet a hajad. Ha behullámosítod vagy begöndöríted, akkor is többnek mutat. A megfelelő vitaminbevitellel erősítheted a hajad, rendszeres ricinusolajos pakolással pedig gyorsíthatod a meglévő szálak növekedését és új szálak is nőhetnek. Ezeknek 2-3 hónap kell, amíg látható eredményük lesz, de megéri. :)
Tudom, hogy mindenkinek más számít rondának, de a 2. képen levő haj gyönyörű, sztem sokkal szebb, mint az első két képen található sörény.
Amúgy amit én magamon rondának találok... elfogadni teljesen sosem sikerült, inkább csak azokra a dolgokra próbálok koncentrálni, amik tetszenek magamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!