Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elfogadni magam, vagy lefogyni...

Elfogadni magam, vagy lefogyni? (kép csatolva)

Figyelt kérdés

Sajnos sosem voltam modellalkat, egyszer sikerült lemennem 50kg-ig, de a hasam pl akkor sem volt teljesen lapos, és a combom se lett vékony.

Most 60kg környékén vagyok.

Már többen is beszóltak, hogy az én koromban még nem így kéne kinézni, olyan szép vékony lányok vannak, nekik miért megy, ha nekem nem.

Betegségem nincs, a hormonjaim rendben, elvileg semmi nem kéne akadályozzon, mégis ha az eltelt pár évben le is mentem 55kg-ra, mindig visszajött.

Alig eszek, ma pl reggel ettem péksütit (tudom, ez halálos bűn), napközben egy tányér levest, illetve késő délután egy szelet kenyeret meg három szem koktélparadicsomot. Ez utóbbit este sajnos meg kellett ismételnem, mert nyolckor már szabályosan szédelegtem.

Nem eszek chipset, csokit, csak csapvizet iszok. Krumplit nagyon ritkán, tésztát egyáltalán nem eszek, csak rizst.

De egyébként is gyerekadagonként étkezem, van, hogy egész nap csak levest meg egy szelet kenyeret eszek.

Kávézok, de igyekszem leszokni, ill elhatároztam, hogy holnaptól már péksütit sem, és semmi cukortartalmú.

Nem mintha eddig sokat ettem volna.

Annyira szeretnék vékonyabb lenni :(

Ja igen, kép:

[link]

170cm vagyok (tudom, itt nem látszik)

A nadrág, ami rajtam van 38-as, a felsőt nem tudom pontosan, XS vagy S, de az mindegy is, ezeket össze-vissza számozzák.

Eddig nem sportoltam, annyi, hogy mindenhová gyalog járok, de most szeretném elkezdeni.

A kép ma délután készült.

25l

2019. márc. 22. 21:23
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Szerintem fogadd el magad, jól nézel ki :)

28f

2019. márc. 22. 21:39
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Azért ne essünk a ló túlsó oldalára.

Te neked jó alakod van, mások ölnének érte, mármint lányok. Szóval kérlek kicsit kevésbé legyél álszerény még ha nem is tudsz róla.

Amit te problémának tekintesz, az csak szimpla önbizalomhiány és nem valós és jogos pánik.

2019. márc. 22. 21:40
 13/32 A kérdező kommentje:

Ó, ugrókötél, azt még szerettem is gyerekként.

Csak az a gond, hogy emeleten lakunk, és ha itt kezdenék el ugrálni, a szomszéd 5 perc után verné az ajtót :(

Szóval, ehhez hely kéne. Lehetőleg olyan, ahol nem lát senki.

2019. márc. 22. 21:40
 14/32 A kérdező kommentje:

Nem vagyok álszerény, bár az önbizalomhiány az talált, és sajnos nem csak a külsőmre vonatkozik.

Mint írtam, nem látom magam kövérnek, hanem azt nem szeretem, hogy nem vagyok vékony. Ölni tudnék egy tökéletesen lapos hasért, vékony combokért, keskenyebb derékért.

2019. márc. 22. 21:42
 15/32 anonim ***** válasza:

Más a te alakodért tudna ölni, mivel kövér és pattanásos vagy épp narancsbőrös, szóval kissé szálljunk le és érezzük át ha kérhetem.

A te problémád csak önbizalomhiány és NEM probléma.

Szép alakod van, gondolom az arcod is.

2019. márc. 22. 21:44
 16/32 anonim ***** válasza:

3 perce nézem a képet, és nem értem miért kéne bármit ebből lefogyni... 50 kiló a 170 centidhez már igencsak kevés, ráadásul nem is egészséges. Ami igazán beállítja a testsúlyod az nem a rendszeres/vagy nem rendszeres étkezés, hanem a testmozgás és a sport, ráadásul az a tested arányait is rendbe teszi, sőt formáz is. BMI-d alapján is normál vagy, ráadásul közelebb vagy a soványhoz sokkal, mint a túlsúlyhoz.

Szerintem fogadd el magad, a hölgyek fele elvan hízva az országban, de te attól még egy 10 kilóval alatta vagy.

2019. márc. 22. 22:08
 17/32 A kérdező kommentje:

16-os

60kg vagyok jelenleg, 50kg volt a legalacsonyabb súly, amit már felnőttként még el tudtam érni, de sajnos pár hónapnál tovább nem sikerült tartani.

Közben megoldódni látszik a hely-kérdés, és rendelek egy ugrókötelet, köszi még egyszer annak, aki írta

2019. márc. 22. 22:11
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Félreérthetően fogalmaztam, a 60 kilónyi súlyod teljesen rendben van, 50 kiló már kevés, főleg ha valaki fizikai munkát/rendszeres sportot végez.
2019. márc. 22. 22:12
 19/32 anonim ***** válasza:
Semmi gond nincs veled. A kilókat SOHA ne nézd. Az egyáltalán nem mérvadó semmire. A fontos a testképed. Lehet hogy leszel 65 kg-is de az már mondjuk izom és azért. Szóval a kilóval sose törődj. :) Kezdj el mozogni, ha nem is rögtön akarsz belevágni a közepébe akkor youtubeon vannak videók pl HIIT edzés..stb és majd megtalálod azt ami neked tetszik.
2019. márc. 22. 22:37
 20/32 anonim ***** válasza:

"a hasam pl akkor sem volt teljesen lapos, és a combom se lett vékony"

Nem jól kajáltál. A combod "vékonysága" (+ a thigh gap) meg genetikától függ. Nekem sincsen, soha nem is volt, és nem is lesz.

"Már többen is beszóltak, hogy az én koromban még nem így kéne kinézni, olyan szép vékony lányok vannak, nekik miért megy, ha nekem nem."

Szard le. Rengeteg különféle alkatú lány van. (Azért megnézném ezeket a nagyokos vadbarmokat.)

"Alig eszek, ma pl reggel ettem péksütit (tudom, ez halálos bűn), napközben egy tányér levest, illetve késő délután egy szelet kenyeret meg három szem koktélparadicsomot."

Túl keveset kajálsz, ez nem fog segíteni. Legalábbis nem fogsz esztétikusan kinéznji, ha hosszabbtávon folytatod.

"Nem eszek chipset, csokit, csak csapvizet iszok. Krumplit nagyon ritkán, tésztát egyáltalán nem eszek, csak rizst."

Ez jó. Csak megsúgom, hogy 100 g rizs tápértéke nagyjából ugyanannyi, mint 100 g (teljes kiőrlésű) tésztáé, úgyhogy nem számít, hogy csak rizst eszel.

"Kávézok, de igyekszem leszokni, ill elhatároztam, hogy holnaptól már péksütit sem, és semmi cukortartalmú."

Nem kell a kávéról leszokni. Ezek a holnaptól dolgok meg nem működnek. Ismerem jól, mindenki ismeri. Holnaptól tanulok, holnaptól többet spórolok, holnaptól nem gyakorizok :D

"Eddig nem sportoltam, annyi, hogy mindenhová gyalog járok, de most szeretném elkezdeni."

Csak javasolni tudok bármi sportot. Találd meg, hogy mi tetszik.

2019. márc. 22. 22:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!