Vasárnap este óta csak én vagyok depresszió közeli fásult állapotban?
Én is egyetemre járok, de nem fordult meg a fejemben, hogy feladjak mindent. Itt képzelem el a jövőm, és tenni fogok azért, hogy jó legyen. Sajnálom, hogy a Fidesznek meglett a 2/3-ad, túl sok, ezt belátom.
Vannak olyanok, akik jobban élnek a Fidesz alatt, és vannak akik kevésbé. Elárulom, minden párt alatt lesznek olyanok, akik így vagy úgy, de nem lesznek megelégedve.
Én reménykedem, hogy a későbbiekben leváltják a Fideszt, szerintem van ennek esélye. Az mondjuk elég gáz, hogy az Erdélyben élők szinte csak rá szavaztak...
41-44!
A semmirekellő proli még enni szeretne...
De bezzeg amikor részegen támaszkodott a gép mellett a régi rendszerben,akkor fenékig tejföl volt minden.
ismerem a műsort...
Elárulom neked Kedves Kérdező, én csak azért nem szavaztam a Fideszre, hogy ne legyen túlhatalma a parlamentben. (Nem részletezném ezt mélyebben.) Az eredmény várható volt. Én is azt akartam, hogy nyerjenek, de csak egy minimális többséggel. E miatt az irdatlan hiszti miatt soha a büdös életben nem fogok balra szavazni. Most is kár volt! Megsúgom neked, hogy nem én voltam az egyedüli ilyen. De azt is, hogy ez a lármás hisztizés a többieknek sem tetszik!
Igen, jobban élünk, mint korábban bármikor.
Elárulom neked, hogy én a Horn kormány (MSZP-SZDSZ) idejében jártam egyetemre. (1994-1998) Azt is elmondom neked 20 év távlatából, hogy havi 10.000 Ft tandjat kellett fizetnem.Két évtizede a havi 10.000 Ft több volt, mint a havi minimálbér fele! Mai "áron" ez havi 70.000 Ft-nak felelne meg! 2.000 Ft volt a kötelező havonta minden felsőoktatási intézményben az un. laptandíj. Az iskolák a döntésük alapján ezen felül havi max. 8.000 Ft un. kiegészítő tandíjat szedhettek. Hát nálunk szedték a maximumot. Így jött össze a havi 10.000 Ft. Lehetett volna tüntetni? Igen. Lett volna értelme? Nem! Akkor meg minek?
Magamról tudom, hogy különösebb tehetség nélkül is minden megtanulható, csak akarat kell hozzá. Nem leszel a kiválók között, de fogsz tudni boldogulni, ha szorgalmas vagy. A nyelvtudás mélyítése is ilyen. A saját sikertelenségért nem lehet mást hibáztatni és felesleges is!
Ezzel az ordibálással örökre elvettétek a kedvem attól, hogy balra szavazzak.
Mert a fidesz nem? :D
Viktor a kis Soros ösztöndíjas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!