Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vasárnap este óta csak én...

Vasárnap este óta csak én vagyok depresszió közeli fásult állapotban?

Figyelt kérdés
És most mindenféle politikai vitatkozást félretéve csak a személyes érzéseimre gondolok. Semmihez nincs kedvem. Mindig az jár a fejemben, hogy most mi a fenének is járok egyetemre, ha lehet 2 év múlva már csak útlevéllel mehetek el még Bécsbe is, nemhogy még külföldön munkát vállaljak. Amikor meglátok egy nyugdíjast, akkor el kezdek émelyegni, amikor egy fiatal/csinos csajt, akkor pedig azon jár az agyam, hogy ő a következő hónapokban vajon ki fog-e költözni külföldre. Ennél már csak az lett volna rosszabb, ha én is órákig sorban álltam volna, mint az a sok ember, aki átjelentkezéssel szavazott. Amikor meg valakitől hallom, hogy nemsokára külföldre fog menni, akkor egy irigységgel és tehetetlenséggel átitatott elfojtott sírógörcs fog el, mert legszívesebben én is lépnék egy szebb és gazdagabb országba. Van itt olyan, aki hasonló reményvesztett hangulatban van?

2018. ápr. 11. 00:32
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
85%
Na igen az ilyen véresszájú fideszistáktól mást nem is vártam xDD
2018. ápr. 12. 20:58
 42/51 anonim ***** válasza:
95%

Én is egyetemre járok, de nem fordult meg a fejemben, hogy feladjak mindent. Itt képzelem el a jövőm, és tenni fogok azért, hogy jó legyen. Sajnálom, hogy a Fidesznek meglett a 2/3-ad, túl sok, ezt belátom.

Vannak olyanok, akik jobban élnek a Fidesz alatt, és vannak akik kevésbé. Elárulom, minden párt alatt lesznek olyanok, akik így vagy úgy, de nem lesznek megelégedve.

Én reménykedem, hogy a későbbiekben leváltják a Fideszt, szerintem van ennek esélye. Az mondjuk elég gáz, hogy az Erdélyben élők szinte csak rá szavaztak...

2018. ápr. 12. 21:31
 43/51 anonim ***** válasza:
60%
En is az vagyok. Munkat kene keresnem, de egy hete csak ulok a gep elott es azon gondolkodom, hogy van mar masnap bor a pofajukon lopni. Milyen lesz ismet szocializmusban elni. Elarultnak erzem magam, elarult a sajat nemzetem, hogy ezt hagyja es nem is erdekli mi folyik itt.
2018. ápr. 12. 21:41
 44/51 anonim ***** válasza:
77%
#40: Pont az agymosott, Kádárt visszasíró nyuggerek szavaznak a fideszre, de ne zavarjon.
2018. ápr. 12. 21:45
 45/51 anonim ***** válasza:
0%

41-44!

A semmirekellő proli még enni szeretne...

De bezzeg amikor részegen támaszkodott a gép mellett a régi rendszerben,akkor fenékig tejföl volt minden.

ismerem a műsort...

2018. ápr. 12. 21:51
 46/51 anonim válasza:
26%

Elárulom neked Kedves Kérdező, én csak azért nem szavaztam a Fideszre, hogy ne legyen túlhatalma a parlamentben. (Nem részletezném ezt mélyebben.) Az eredmény várható volt. Én is azt akartam, hogy nyerjenek, de csak egy minimális többséggel. E miatt az irdatlan hiszti miatt soha a büdös életben nem fogok balra szavazni. Most is kár volt! Megsúgom neked, hogy nem én voltam az egyedüli ilyen. De azt is, hogy ez a lármás hisztizés a többieknek sem tetszik!

Igen, jobban élünk, mint korábban bármikor.

Elárulom neked, hogy én a Horn kormány (MSZP-SZDSZ) idejében jártam egyetemre. (1994-1998) Azt is elmondom neked 20 év távlatából, hogy havi 10.000 Ft tandjat kellett fizetnem.Két évtizede a havi 10.000 Ft több volt, mint a havi minimálbér fele! Mai "áron" ez havi 70.000 Ft-nak felelne meg! 2.000 Ft volt a kötelező havonta minden felsőoktatási intézményben az un. laptandíj. Az iskolák a döntésük alapján ezen felül havi max. 8.000 Ft un. kiegészítő tandíjat szedhettek. Hát nálunk szedték a maximumot. Így jött össze a havi 10.000 Ft. Lehetett volna tüntetni? Igen. Lett volna értelme? Nem! Akkor meg minek?

Magamról tudom, hogy különösebb tehetség nélkül is minden megtanulható, csak akarat kell hozzá. Nem leszel a kiválók között, de fogsz tudni boldogulni, ha szorgalmas vagy. A nyelvtudás mélyítése is ilyen. A saját sikertelenségért nem lehet mást hibáztatni és felesleges is!

Ezzel az ordibálással örökre elvettétek a kedvem attól, hogy balra szavazzak.

2018. ápr. 13. 00:04
 47/51 anonim ***** válasza:
100%
45 és 46. Ti ennyire lassú észjárású idióták vagytok? Ki beszélt a régi rendszerről meg a baloldalról?
2018. ápr. 13. 05:27
 48/51 anonim válasza:
Az MSZP, DK, Együtt, LMP mind a régi rendszer folytatói, te okos tojás! Meg kell nézni kik vannak a tagjaik sorában!
2018. ápr. 13. 14:31
 49/51 anonim ***** válasza:
És honnan a véreresből tudod,hogy én melyikre szavaztam? Mert megsúgom ezek közül egyikre sem.
2018. ápr. 13. 18:20
 50/51 anonim ***** válasza:

Mert a fidesz nem? :D

Viktor a kis Soros ösztöndíjas.

2018. ápr. 13. 22:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!