Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vasárnap este óta csak én...

Vasárnap este óta csak én vagyok depresszió közeli fásult állapotban?

Figyelt kérdés
És most mindenféle politikai vitatkozást félretéve csak a személyes érzéseimre gondolok. Semmihez nincs kedvem. Mindig az jár a fejemben, hogy most mi a fenének is járok egyetemre, ha lehet 2 év múlva már csak útlevéllel mehetek el még Bécsbe is, nemhogy még külföldön munkát vállaljak. Amikor meglátok egy nyugdíjast, akkor el kezdek émelyegni, amikor egy fiatal/csinos csajt, akkor pedig azon jár az agyam, hogy ő a következő hónapokban vajon ki fog-e költözni külföldre. Ennél már csak az lett volna rosszabb, ha én is órákig sorban álltam volna, mint az a sok ember, aki átjelentkezéssel szavazott. Amikor meg valakitől hallom, hogy nemsokára külföldre fog menni, akkor egy irigységgel és tehetetlenséggel átitatott elfojtott sírógörcs fog el, mert legszívesebben én is lépnék egy szebb és gazdagabb országba. Van itt olyan, aki hasonló reményvesztett hangulatban van?

2018. ápr. 11. 00:32
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:

#5: "Ha félsz attól, hogy 2 év múlva kilépünk az EU-ból, akkor miért nem mész most?"

Egyrészt azért, mert a 3 éve megszerzett középfokú angol papíromon kívül semmi nem igazolja azt, hogy én meg tudok szólalni angolul (sz** a nyelvérzékem), márpedig stabil nyelvtudás nélkül a repjegyet is nehezen veszed meg, nemhogy állásinterjúra menj. Másrészt nincsenek ismerőseim akik segítenének a kezdeti lépésekben, ami számomra különösen fontos, mivel közel sem vagyok egy talpraesett/bátor ember.

2018. ápr. 11. 13:42
 22/51 anonim ***** válasza:
20%

Ráadásul az EUból nem lehet csak úgy kilépni.. nem a sarki boltból mész haza.

Amúgy meg nem tudon mit sír a szátok, amikor egyetlen életképes párt van az is a Fidesz.

Nem tudok, hogy hogy tudtok ennyit bőgni. Lehet, hogy a többiek számotokra birkák, de ti meg tehenek vagytok a sok bőgéssel.

Jóhogy nem mondjatok azt,hogyha a jobbik lett volna, akkor most mindenki 100 000 nettót keresni pluszba..

Mindenki a saját életének a kovácsa, itt lenne az idő hogy tegyetek magatokért valamit, és akkor talán jól élnétek. De bőgni könnyebb ugye.

2018. ápr. 11. 14:02
 23/51 anonim ***** válasza:
80%

Nekem, mint mondtam nem a pénzzel van bajom. Nekem nagyon jó most. Ha ez így maradhat nem mennék sehova.

Kedves tapasztalt, tanult emberek. Az a nagy baj, hogy annak a fiatalnak kellene leginkább vágynia az itthonlétre, akinek a tojáshéj a fenekén van. Ha ezt nem látják be a tisztelt sokat az asztalra tett, tanult bölcsek, akkor lehet még jobban el kellene mélyülni a gazdaságtudományokban.

Nem jelenképünk nincs, jövőképünk.

És "Ember küzdj és bízva bízzál"...nos én nem szeretnék csupán "bízni" abban, hogy a küzdelmemet honorálják. És amennyire megsértődött, kedves 12-es hozzászóló, hogy mivel illetjük az "ország 2/3"-át, de Ön bárkit kritizálhat csupán azért, mert fiatal? Én dolgozok, mellette tanulok, a párom dolgozik, anyám apám dolgozik. Miért is kellene szégyenkeznem? Mindig is a jobb élet reményében tettem és tettem. De az, aki még nem dolgozott, mert fiatal, de szeretne szakmát szerezni, nos azt miért is kell lenézni? Mert még nem keseredett bele a munkába az évek alatt? Ha kihal, nem miattunk hal ki a nemzet, hanem olyanok miatt, akik úgy gondolkoznak, mint Ön és a "2/3"-nyi szavazó (habár ha annyira elmélyült mindenféle tudományok terén, akkor azért azt tudhatná, hogy a mandátumok 2/3a nem a SZAVAZÓK 2/3-a, de a rendszer ilyen)

A hivatásos rettegő pedig sajnos nem én vagyok....

De mondom, szeretném ha 10 év múlva azt mondhatnám, hogy megbántam, hogy ma ezt így gondolom.

2018. ápr. 11. 14:34
 24/51 felkelhetetle ***** válasza:
83%

Nyugi kérdező, azt megcáfolhatom, hogy 2 év múlva még az Eu-ba leszünk. Mihelyt megszületik a döntés hogy kilépünk (már ha megszületik) akkor még hosszú évekbe telik hogy hivatalosan is kilépjünk. (Lásd: Anglia)

Viszont Anglia megteheti hogy kilépjen, de Magyarország az nem mert összedőlne a gazdaság (még ennél jobban is)

2018. ápr. 11. 15:49
 25/51 anonim ***** válasza:
78%

Én is reményvesztettnek érzem magamat. Főleg hogy Fogyatékossággal élek, és a képességem nem tette lehetővé az Érettségit de még a Szakmunkás iskolai végzettségemet sem. Pedig tanultam rendesen.

Semmi jövő képet nem érzek főleg fogyatékossággal élőként meg végképp.

Azt tervezem az egyik legszebb napom hetében be sem megyek dolgozni 1 hetet maradok otthon. Helyette takarítók meg gazolok és kirándulók meg pihenek.

Kevés munkabérért nem sok kedvem van ehhez, hogy állandóan korán reggel kelljek főleg a legszebb napomkor.

2018. ápr. 11. 21:39
 26/51 anonim ***** válasza:
92%
#12: "A szavazók 2/3- a nem osztja a veleményeket az ország állapotáról..." Azért ez így, nem igaz. A választáson megjelentek 49%- a szavazott a Fideszre. Az más kérdés, hogy ez parlamenti 2/3-ot ér. Ettől még szó nincs arról, hogy a szavazók 2/3-a akarta a Fideszt.
2018. ápr. 12. 03:21
 27/51 anonim ***** válasza:
96%
Tudomásul kell venni, hogy a "migráncskártya" vidéken, vitt mindent.
2018. ápr. 12. 03:24
 28/51 anonim ***** válasza:
72%

"Egyfolytában tapasztaltuk, hogy jobban élünk! Ezért kapott a Fidesz ennyi szavazatot! Hogy ti nem éltek a lehetőségekkel, ez a ti bajotok!"

Tényleg? Hol van a ferrarid haver ?

2018. ápr. 12. 07:23
 29/51 anonim ***** válasza:
16%
Nem kell ahhoz ferrari, hogy jobban éljünk. És igen, mióta fidesz van, határozottan jobban élünk, több pénzünk marad a fizetésből, a kivándorlóknak hála az itteni munkahelyeknek emelni kell és plusz dolgokat adni, ha jó embert akarnak, jobb a családnak, járunk nyaralni, stb. Nem ferrariban mérik a jobb életszínvonalat, bár az is egy szint.
2018. ápr. 12. 09:09
 30/51 anonim ***** válasza:
94%

"Fidesz alatt jobban élek."

Mészáros Lőrinc

2018. ápr. 12. 12:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!