Vasárnap este óta csak én vagyok depresszió közeli fásult állapotban?
#5: "Ha félsz attól, hogy 2 év múlva kilépünk az EU-ból, akkor miért nem mész most?"
Egyrészt azért, mert a 3 éve megszerzett középfokú angol papíromon kívül semmi nem igazolja azt, hogy én meg tudok szólalni angolul (sz** a nyelvérzékem), márpedig stabil nyelvtudás nélkül a repjegyet is nehezen veszed meg, nemhogy állásinterjúra menj. Másrészt nincsenek ismerőseim akik segítenének a kezdeti lépésekben, ami számomra különösen fontos, mivel közel sem vagyok egy talpraesett/bátor ember.
Ráadásul az EUból nem lehet csak úgy kilépni.. nem a sarki boltból mész haza.
Amúgy meg nem tudon mit sír a szátok, amikor egyetlen életképes párt van az is a Fidesz.
Nem tudok, hogy hogy tudtok ennyit bőgni. Lehet, hogy a többiek számotokra birkák, de ti meg tehenek vagytok a sok bőgéssel.
Jóhogy nem mondjatok azt,hogyha a jobbik lett volna, akkor most mindenki 100 000 nettót keresni pluszba..
Mindenki a saját életének a kovácsa, itt lenne az idő hogy tegyetek magatokért valamit, és akkor talán jól élnétek. De bőgni könnyebb ugye.
Nekem, mint mondtam nem a pénzzel van bajom. Nekem nagyon jó most. Ha ez így maradhat nem mennék sehova.
Kedves tapasztalt, tanult emberek. Az a nagy baj, hogy annak a fiatalnak kellene leginkább vágynia az itthonlétre, akinek a tojáshéj a fenekén van. Ha ezt nem látják be a tisztelt sokat az asztalra tett, tanult bölcsek, akkor lehet még jobban el kellene mélyülni a gazdaságtudományokban.
Nem jelenképünk nincs, jövőképünk.
És "Ember küzdj és bízva bízzál"...nos én nem szeretnék csupán "bízni" abban, hogy a küzdelmemet honorálják. És amennyire megsértődött, kedves 12-es hozzászóló, hogy mivel illetjük az "ország 2/3"-át, de Ön bárkit kritizálhat csupán azért, mert fiatal? Én dolgozok, mellette tanulok, a párom dolgozik, anyám apám dolgozik. Miért is kellene szégyenkeznem? Mindig is a jobb élet reményében tettem és tettem. De az, aki még nem dolgozott, mert fiatal, de szeretne szakmát szerezni, nos azt miért is kell lenézni? Mert még nem keseredett bele a munkába az évek alatt? Ha kihal, nem miattunk hal ki a nemzet, hanem olyanok miatt, akik úgy gondolkoznak, mint Ön és a "2/3"-nyi szavazó (habár ha annyira elmélyült mindenféle tudományok terén, akkor azért azt tudhatná, hogy a mandátumok 2/3a nem a SZAVAZÓK 2/3-a, de a rendszer ilyen)
A hivatásos rettegő pedig sajnos nem én vagyok....
De mondom, szeretném ha 10 év múlva azt mondhatnám, hogy megbántam, hogy ma ezt így gondolom.
Nyugi kérdező, azt megcáfolhatom, hogy 2 év múlva még az Eu-ba leszünk. Mihelyt megszületik a döntés hogy kilépünk (már ha megszületik) akkor még hosszú évekbe telik hogy hivatalosan is kilépjünk. (Lásd: Anglia)
Viszont Anglia megteheti hogy kilépjen, de Magyarország az nem mert összedőlne a gazdaság (még ennél jobban is)
Én is reményvesztettnek érzem magamat. Főleg hogy Fogyatékossággal élek, és a képességem nem tette lehetővé az Érettségit de még a Szakmunkás iskolai végzettségemet sem. Pedig tanultam rendesen.
Semmi jövő képet nem érzek főleg fogyatékossággal élőként meg végképp.
Azt tervezem az egyik legszebb napom hetében be sem megyek dolgozni 1 hetet maradok otthon. Helyette takarítók meg gazolok és kirándulók meg pihenek.
Kevés munkabérért nem sok kedvem van ehhez, hogy állandóan korán reggel kelljek főleg a legszebb napomkor.
"Egyfolytában tapasztaltuk, hogy jobban élünk! Ezért kapott a Fidesz ennyi szavazatot! Hogy ti nem éltek a lehetőségekkel, ez a ti bajotok!"
Tényleg? Hol van a ferrarid haver ?
"Fidesz alatt jobban élek."
Mészáros Lőrinc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!