Vasárnap este óta csak én vagyok depresszió közeli fásult állapotban?
Én is így érzek és tervezem az elköltözést. Csak most kezdeném az egyetemet de azon is elgondolkoztam,hogy minek. Lehet még most kéne kimenni amíg megtehetem.
Ezen felül valóban ijesztő,hogy ennyi ostoba,a valóságra vak ember él ebben az országban. Borzalmas volt erre ráébredni... Ez nagyban megváltoztatta a nézeteimet és egyszerűen rossz ez a ráébredés. De majd lesz valami,olyan még nem volt,hogy ne lett volna semmi.
Kedves Ifjúság!
Honnan merik venni a bátorságot, hogy milliók sokadalmát olyan jelzőkkel illessenek, mint amiket használnak? A magyar nyelvet nagyon ékesen tetszenek művelni, nem ártana ezek után a gazdaságtudományokban is elmélyülni, mielőtt a sokat megélt és tapasztalt és nem utolsósorban tanult emberekről így beszélnek! Akinek a tojáshéj még a hátsóján van, vajmi keveset tud az életről és a múltbéli dolgokról. Először mindenki a saját háza táján nézzen szét, hogy mi mindent tett eddig a közös asztalra, mennyi adót és járulékot fizetett. Elvenni csak az akarjon, aki már adott is. Madách szavai: "Mondottam ember küzdj és bízva bízzál!" Nem felcserélendő a sorrend! Először küzdeni, aztán lehet bízva bízni! No meg kritizálni! A szavazók 2/3-a nem osztja a negatív véleményeket az országállapotáról!
Melyik 2/3-ad 12-es? A putris c$gányokra gondolsz akik annyian vannak,hogy már maguk sem tudják vagy azokra a kivénhedt véresszájú még nyugdíjjal rendelkezőkre tatákra? Vagy esetleg azon külföldiekre akik nem is itt élnek? Vagy azokra akiket lefizettek/megvesztegettek? Vagy azon ostoba csürhére,akik a migránsoktól féltik asszonyaikat,gyerekeiket holott egyet sem láttak? Esetleg azokra akik csak a tv-t nézve bele sem gondolva a dolgokba mentek el szavazni?
Kezdj csak el kérdezősködni az ismerősi körökben és hasonló helyeken. Én eddig bárkit kérdeztem (iskola,internet,baráti kör) mindenki a jelenlegi kormány ellen szavazott. De furcsa! Valamint miért kéne nekem itt robotolni éhbérért a sok ostoba közt,mikor van még lehetőségem egy jobb helyen talán értelmesebb emberek közt lenni ahol az egészségügy és a közoktatás is magasabb színvonalon van!? Lehet,hogy az ifjúság már nem forradalmi,de továbbra sem bolond!
Én is hasonlóan érzek.
Csak annyit kérnék a fideszes szavazóktól, hogy majd akkor is emlékezzenek, és verjék a mellűket, amikor a saját bőrükön fogják megtapasztalni a következményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!