Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vasárnap este óta csak én...

Vasárnap este óta csak én vagyok depresszió közeli fásult állapotban?

Figyelt kérdés
És most mindenféle politikai vitatkozást félretéve csak a személyes érzéseimre gondolok. Semmihez nincs kedvem. Mindig az jár a fejemben, hogy most mi a fenének is járok egyetemre, ha lehet 2 év múlva már csak útlevéllel mehetek el még Bécsbe is, nemhogy még külföldön munkát vállaljak. Amikor meglátok egy nyugdíjast, akkor el kezdek émelyegni, amikor egy fiatal/csinos csajt, akkor pedig azon jár az agyam, hogy ő a következő hónapokban vajon ki fog-e költözni külföldre. Ennél már csak az lett volna rosszabb, ha én is órákig sorban álltam volna, mint az a sok ember, aki átjelentkezéssel szavazott. Amikor meg valakitől hallom, hogy nemsokára külföldre fog menni, akkor egy irigységgel és tehetetlenséggel átitatott elfojtott sírógörcs fog el, mert legszívesebben én is lépnék egy szebb és gazdagabb országba. Van itt olyan, aki hasonló reményvesztett hangulatban van?

2018. ápr. 11. 00:32
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
69%

Én is így érzek és tervezem az elköltözést. Csak most kezdeném az egyetemet de azon is elgondolkoztam,hogy minek. Lehet még most kéne kimenni amíg megtehetem.

Ezen felül valóban ijesztő,hogy ennyi ostoba,a valóságra vak ember él ebben az országban. Borzalmas volt erre ráébredni... Ez nagyban megváltoztatta a nézeteimet és egyszerűen rossz ez a ráébredés. De majd lesz valami,olyan még nem volt,hogy ne lett volna semmi.

2018. ápr. 11. 10:52
 12/51 anonim ***** válasza:
21%

Kedves Ifjúság!

Honnan merik venni a bátorságot, hogy milliók sokadalmát olyan jelzőkkel illessenek, mint amiket használnak? A magyar nyelvet nagyon ékesen tetszenek művelni, nem ártana ezek után a gazdaságtudományokban is elmélyülni, mielőtt a sokat megélt és tapasztalt és nem utolsósorban tanult emberekről így beszélnek! Akinek a tojáshéj még a hátsóján van, vajmi keveset tud az életről és a múltbéli dolgokról. Először mindenki a saját háza táján nézzen szét, hogy mi mindent tett eddig a közös asztalra, mennyi adót és járulékot fizetett. Elvenni csak az akarjon, aki már adott is. Madách szavai: "Mondottam ember küzdj és bízva bízzál!" Nem felcserélendő a sorrend! Először küzdeni, aztán lehet bízva bízni! No meg kritizálni! A szavazók 2/3-a nem osztja a negatív véleményeket az országállapotáról!

2018. ápr. 11. 11:37
 13/51 anonim ***** válasza:
75%

Melyik 2/3-ad 12-es? A putris c$gányokra gondolsz akik annyian vannak,hogy már maguk sem tudják vagy azokra a kivénhedt véresszájú még nyugdíjjal rendelkezőkre tatákra? Vagy esetleg azon külföldiekre akik nem is itt élnek? Vagy azokra akiket lefizettek/megvesztegettek? Vagy azon ostoba csürhére,akik a migránsoktól féltik asszonyaikat,gyerekeiket holott egyet sem láttak? Esetleg azokra akik csak a tv-t nézve bele sem gondolva a dolgokba mentek el szavazni?

Kezdj csak el kérdezősködni az ismerősi körökben és hasonló helyeken. Én eddig bárkit kérdeztem (iskola,internet,baráti kör) mindenki a jelenlegi kormány ellen szavazott. De furcsa! Valamint miért kéne nekem itt robotolni éhbérért a sok ostoba közt,mikor van még lehetőségem egy jobb helyen talán értelmesebb emberek közt lenni ahol az egészségügy és a közoktatás is magasabb színvonalon van!? Lehet,hogy az ifjúság már nem forradalmi,de továbbra sem bolond!

2018. ápr. 11. 11:51
 14/51 anonim ***** válasza:
21%
Nagyon választékos a beszéded! Megnyugtatlak, felénk mindenki a Fideszre adta voksát. Senki nem volt, aki ne a Fideszre szavazott volna!
2018. ápr. 11. 11:59
 15/51 anonim ***** válasza:
87%
Látszik milyen emberek laknak felétek. Súgd már meg hol laksz,hogy elkerülhessem azt a környéket. Köszi!
2018. ápr. 11. 12:02
 16/51 anonim ***** válasza:
29%
Szinte mindegy, hogy hol lakik, az egyéni körzetek csaknem mindegyikét vitte a fidesz :) Ha el akarod kerülni, akkor hagyd el az országot. Várj, az se jó, mert külföldről is szavaztak. Akkor irány a világűr!
2018. ápr. 11. 12:06
 17/51 anonim ***** válasza:
41%
Mondtam, hála Istennek a tanult, tapasztalt emberek vannak többségben, nem pedig a meggondolatlan, tapasztalatlanok! Nem a kémény száll a gólyára!
2018. ápr. 11. 12:06
 18/51 anonim ***** válasza:
24%
Azt már a nagy vezérük, Gyurcsány megmondta, hogy akinek nem tetszik, az elmehet. Hát ennyi.
2018. ápr. 11. 12:08
 19/51 anonim ***** válasza:
84%

Én is hasonlóan érzek.

Csak annyit kérnék a fideszes szavazóktól, hogy majd akkor is emlékezzenek, és verjék a mellűket, amikor a saját bőrükön fogják megtapasztalni a következményeket.

2018. ápr. 11. 12:28
 20/51 anonim ***** válasza:
32%
Egyfolytában tapasztaltuk, hogy jobban élünk! Ezért kapott a Fidesz ennyi szavazatot! Hogy ti nem éltek a lehetőségekkel, ez a ti bajotok!
2018. ápr. 11. 12:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!