Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vasárnap este óta csak én...

Vasárnap este óta csak én vagyok depresszió közeli fásult állapotban?

Figyelt kérdés
És most mindenféle politikai vitatkozást félretéve csak a személyes érzéseimre gondolok. Semmihez nincs kedvem. Mindig az jár a fejemben, hogy most mi a fenének is járok egyetemre, ha lehet 2 év múlva már csak útlevéllel mehetek el még Bécsbe is, nemhogy még külföldön munkát vállaljak. Amikor meglátok egy nyugdíjast, akkor el kezdek émelyegni, amikor egy fiatal/csinos csajt, akkor pedig azon jár az agyam, hogy ő a következő hónapokban vajon ki fog-e költözni külföldre. Ennél már csak az lett volna rosszabb, ha én is órákig sorban álltam volna, mint az a sok ember, aki átjelentkezéssel szavazott. Amikor meg valakitől hallom, hogy nemsokára külföldre fog menni, akkor egy irigységgel és tehetetlenséggel átitatott elfojtott sírógörcs fog el, mert legszívesebben én is lépnék egy szebb és gazdagabb országba. Van itt olyan, aki hasonló reményvesztett hangulatban van?

2018. ápr. 11. 00:32
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
85%
Ha olyan jó a fidesz alatt élni,magyarázd már el,hogy a diplomások pl orvosok,mérnökök és egyéb értelmiségiek,fiatalok miért hagyják el rohamosan az országot? Ja,biztos azért mert jobb az élet a fidesz alatt...
2018. ápr. 12. 12:27
 32/51 anonim válasza:
86%
Szerintem az emberek többsége így érez. Akárkivel beszélek, akármit olvasok, ez jön szembe. Van egy kicsi lányom, ha ő nem lenne, pattannék ki, de valahogy nem bírom megtenni a nagyszüleivel, hogy elviszem. Pedig kétszer elmentem és mind kétszer hazajöttem, mert ez a hazám és szeretek itt élni! De ettől a gusztustalan rendszertől hányni tudnék. Dühös vagyok és csalódott. Úgy érzem (és nem buzdításként), ha ez a kormány nem lesz erőszakkal leváltva, akkor újra meg újra meg lesznek “választva”. Egyet tehetsz, menj el kérlek szombaton!!!
2018. ápr. 12. 15:50
 33/51 anonim válasza:
85%
Kérdező! Szard le az egész magyar politikát, kövesd a példámat! Én 2012-2016-ig kinn dolgoztam Ausztriában, egy hotelben voltam recepciós. Ott laktam a hotelben, napi 3x kaját adtak, használhattam a hotelben az uszodát, a konditermet, a szaunát, és ezen felül kaptam 1600 eurót havonta kezdésnek! És ez már 6 éve volt. Most őszintén, ez a magyar fizetésekkel, magyar viszonyokkal hol összehasonlítható? Sehol! Úgyhogy puszilja meg Orbán seggét, de Gyurcsányét is nyugodtan, aki rájuk szavazott, én nyáron megyek vissza Ausztriába.
2018. ápr. 12. 16:14
 34/51 anonim ***** válasza:
75%
Akkor váltsátok le, szervezzetek tüntetést. A nép szava amúgy is sokat ér, ha sokan vannak ott. Vagy kényelmesebb a számítógép mögül sírni?
2018. ápr. 12. 16:17
 35/51 A kérdező kommentje:
#33: Te könnyen beszélsz és gondolom perfekt beszélted már akkor is a németet, amikor én még a present perfectet makogtam az iskolapadban. Nyelvtanuláshoz való nulla érzékem miatt azóta sem változott semmi, miközben már van egy IT-s szakmám és lassan itt lesz a párja is egy diploma formájában. Na erre varrj gombot, hogy ilyenkor mit csináljak? Menjek ki infós szakemberként wc-t pucolni, amihez nem kell nyelvtudás vagy fulladjak meg a diktatúra és tehetetlenség mocskában? És most nem a fizetésre gondolok elsősorban.
2018. ápr. 12. 17:21
 36/51 anonim ***** válasza:
33%

Rossz lehet neked, én 23 éves vagyok, a jobbikra szavaztam és felfogtam hogy fidesz nyert. Nincs semmi problémám, nem akarok külföldre menni és teljesen jól alszok éjjelente. Aki ráér és van kedve menjen tünteni, én elleszek itthon a menyasszonyommal. Azért majd iszok rátok egy sört :D

Felesleges ilyen mélyen belemerülni a politikába, csak magaddal b*szol ki. Idegeskedjenek ilyenen azok, akiknek az a dolguk. Javaslom hogy igyál egy jó hideg sört és sz*rd le az egészet!

2018. ápr. 12. 18:57
 37/51 anonim ***** válasza:
29%
Felesleges ezzel foglalkozni, szerintem túl is dramatizálod.
2018. ápr. 12. 19:32
 38/51 anonim ***** válasza:
62%

a jobban élés nem abban mutatkozik, hogy ferrarid van. jaaa, hogy manapság ez a jólét? értem. nálunk a családban mindenkinek saját autója van, hitel nélküli ház, munka. van mit enni. tudunk félretenni. nálunk ez a jó életszínvonal, nem a ferrari.

de érdekes, különben, van egy ismerősöm, 2 havonta járnak wellnesbe, évente kétszer nyaralnak Magyarországon, és egyszer külföldön, és ők sírnak a legjobban, hogy kevés a fizu. nem lehet, hogy ti kedves ellenzék pártiak, annyira el vagytok ájulva a nyugattól, hogy ugyanezt akarjátok megkapni csak itthon? "ügyeskedhet, nem fog a macska

egyszerre kint s bent egeret." el kell dönteni mi a fontosabb. itthon élni kevesebből, de azért jól, vagy kinn élni egyedül, távol mindenkitől, de jól keresni és csillantani, hogy mennyi mindenünk van. mert tudom én, sok ismerősöm van kinn, legtöbbjük csillantani jár haza, mert ezzel kompenzálja, hogy ott se kolbi a kerítés.

én nem érzek semmi rosszat. én a fideszre szavaztam, én meg vagyok elégedve velük, nem tartom magam papucsállatkának. jól élek. olyan szakmát választottam, ami itthon is nagyon jövedelmező. szeretnénk majd venni egy nagyobb házat - gyűjtünk rá. kinn is gyűjteni kell, nehogy azt hidd. azokat a komoly verdákat nem kápéra veszik ám, hanem hitelre ugyanúgy. csak ezt látjátok, amikor jönnek haza a spanok, azta új audi, új ájfon, új cipő, új naci. súgok, ezeket itthon is el lehet érni, ha az embernek van annyi esze, hogy olyan szakmát válasszon, amiben van pénz. és rugalmasnak kell lenni. ez a luca is. óvónő. halálosan túltelített szakma. és nem elég neki a 120? ja persze, mert aki azonnal akar mindent, annak nem is lesz elég. nem kell 22 évesen azonnal albiba menni meg csillantani, mert azt látjuk az instán. lehet gyűjtögetni, vannak olcsóbb lakások (mer nem egy szoba 120). meg sajátot akar. súgok, nyugaton a legtöbb ember béreltben lak élete végéig, mert minek vegye meg. ne sírjatok, hanem kezdjetek el tenni az életetekért. arról nem az orbán tehet, ha ti nem akartok 120ért dolgozni. mert munka az van.

másik. de, vannak migránsok. láttam is. mindenki ezzel jön, hogy senki nem látott egyet se. hát én igen, többször is. le lehet nézni a határra.

2018. ápr. 12. 20:34
 39/51 anonim válasza:
83%

Kérdező!

#33 vagyok. Jól gondolod, felsőfokon beszéltem németül, mikor kimentem Ausztriába. A recepciós állásnak ez volt a feltétele. Nincs kinn semmi ismerősöd külföldön? Ha van úgy könnyebb elindulni.

2018. ápr. 12. 20:46
 40/51 anonim ***** válasza:
18%

Nem olvastam el a hozzászólásokat.

A Fidesznek nagyon nagyon kemény munkájába kerül a tetves 40 év szockommcsi mentalitást kinevelni az emberekből.

Hála Istennek,egyre kevesebb van belőlük,most még a Ratkónyugdíjasokat kell ellátni,és úgy néz ki,utána vége ennek az ingyenKádárjánossos cirkusznak.

Aki nem tud helyt állni a kapitalista rendszerben,az egy korcs,ingyenélő,államtól mindent elváró semmirekellő.

Az ilyenek kihullanak,mert nem lesz fedezet az eltartásukra,mint anno.

4 év múlva még sikeresebb lesz OV,szerencsére!

A tetves pr0lija,akiket kitermelt a régi rendszer,arra egyre kevesebben kíváncsiak,és ez egyre jobban így lesz.

2018. ápr. 12. 20:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!