Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tulajdonképpen mi értelme...

Tulajdonképpen mi értelme élni, ha úgy is meghalunk?

Figyelt kérdés
Annak van nagyobb veszítenivalója, akinek jó élete van. Ugyanúgy meg fog semmisülni a 20 centis farkával, 180-190-es magasságával, dögös barátnője és +20 milliós kocsija nélkül, mint én csóró 170-es, sovány, szűz emberként. Persze addig még el kell viselni a gyötrelmeket, de a halál egyenesen megváltás lesz. A gyerekvállalásnak is annyi értelme van, hogy lesz egy ember, aki veled párhuzamosan élni fog egy ideig, de halálod után ő is meg fog szűnni számodra, mint ahogy te is meg fogsz szűnni dacára, hogy mekkora a péniszed, milyen szép melled van vagy mennyire vagy dögös/vonzó. Minden egyes napon - amikor meglátok egy sikeres/szép csajt (pasit) - arra gondolok, hogy ugyanúgy meg fog semmisülni, mint én, és ez kicsit megnyugtatja a lelkemet. Van köztetek olyan, aki hasonlóan gondolkozik? A korotokra és nemetekre is kíváncsi lennék.

2017. nov. 30. 11:28
1 2 3 4 5
 31/49 Mansour ***** válasza:
78%
Tehát az élet értelme és a boldogság két egymástól teljesen független dolog?
2017. nov. 30. 14:18
 32/49 anonim ***** válasza:
100%
A párzás és az utódlás az élet értelme? Kinek mi...ha ösztönlényeknek tartjuk magunkat akkor biztos. Azért sokan vannak, akiknek nem csak ez ad értelmet.
2017. nov. 30. 14:26
 33/49 anonim ***** válasza:
72%
Az élet egy jelenség, nincs értelme, ahogy a viharnak sincs, csak okai. Alapvetően nem lehet megváltás a halál, mivel az a tapasztalás megszűnésével jár, észre sem fogod venni, nem lesz jó, nem szabadít meg a szenvedéstől, nem lesz semmilyen. Egyébként meg annak se jó akinek 20 centis van (már ha nem homoszexuális).
2017. nov. 30. 14:33
 34/49 anonim ***** válasza:
64%

Az ELET nagybetus ertelme a tuleles. Minden faj, minden eloleny azert kuzd, hogy az a faj amibe tartozik, fennmaradjon a folgon. Az a faj amelyik nem alkalmazkodik a kornyezetehez (evolucio), vagy nem orokiti tovabb a tulajdonsagait (genetika), az kihal.

Egyes emberekre vonatkoztatva pedig mar leirtam az elobb.

2017. nov. 30. 14:37
 35/49 anonim ***** válasza:
63%
folgon=Foldon
2017. nov. 30. 14:38
 36/49 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hogy az a franya 20 centi?

Aki az elet ertelmet centimeterekben meri, az fenyevekre van a boldogsagtol :)

2017. nov. 30. 14:40
 37/49 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen kérdéseket sosem értem. Mit ér el azzal a kérdezõ, hogy elolvassa azt, hogy másoknak mi az élet értelme.

Szerintem ez személyes dolog, hogy ki mit lát bele, ki mit érez, ne kezzünk már abba belegabalyodni, hogy megmondjuk, kinek mit kellene legyen az élet célja.

2017. nov. 30. 15:07
 38/49 anonim ***** válasza:
100%
Az még hagyján, de miértelme mosakodni, ha úgyis koszosak leszünk?
2017. nov. 30. 17:45
 39/49 anonim ***** válasza:
100%
... és egyébként is nem mindegy, hogy húsz évvel hosszabb ideig leszek halott?
2017. nov. 30. 17:49
 40/49 anonim ***** válasza:
95%

Amikor megszülettünk, esélyt kaptunk a boldogságra a szüleinktől. Mert az élet szép! Legalábbis azzá lehet tenni. És ha már itt vagyunk, tegyük is azzá, mert csak így érdemes élni. Ha nekem sikerült, bárki meg tudja tenni!

58F

2017. nov. 30. 18:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!