Ti, hogy ismeritek fel, és hogy védekeztek a manipulatív emberek ellen?
Figyelt kérdés
2017. nov. 4. 15:29
41/45 A kérdező kommentje:
40-es, én nem szoktam ilyenekkel foglalkozni. Tudod mennyi ilyen levelet dobtam már ki 10-en éves korom óta?
Azóta meg van spam szűrő. :)
2017. nov. 6. 10:21
42/45 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom, hogy h.lyeség belemenni egy ilyen játszmába, mert egyszer vki unatkozott, és h.lyeséget írt, és tovább küldte. Ez a küld tovább, mert ez és ez....
Ezen levélre írnék egy nyilvános levelet szegény fák nevében, hogy ne küld tovább ezeket a leveleket, ne ird át egy újabb lapra, mert minden egyes lappal fákat veszélyeztetsz h.lyeségek miatt. Pedig az a fa még tisztítja is neked a levegőt.
És aki nem érti, hogy miért írnék a fák nevében egy védő levelet, akkor egy picit gondolkozzon, mert nem is gondolná, hogy mennyi fa került olyan sorsra, mint amit a levélben manipulatívan írogatnak.
2017. nov. 6. 10:27
43/45 anonim válasza:
Nekem még a SPAM szűrő előtt kellett ezeket a lánclevelezőket leállítanom. Ez volt a bevált módszer. :-)
44/45 A kérdező kommentje:
Nekem se küldözgetik. Azért köszönöm mindenkinek a válaszát. :)
2017. nov. 6. 20:28
45/45 anonim válasza:
Ádám, írd meg hogyan lehet fókát manipulálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!