Hogyan lehet ez az undorító ember ellen védekezni?
Nekem is van egy ilyen a munkahelyemen, én vagyok a célpont, azt hiszi, hogy keresztbe tettem neki vagy egy éve, de ez nem igaz. Persze a magyarázat, az igazság nem érdekli. Azóta pletykál meg áskálódik ellenem.
Én is szívesen lerúgnám a lépcsőn, de az az igazság, hogy az ilyen beteg és velejéig rosszindulatú ember ellen a legjobb kiszúrás az, ha fel sem veszed, amit csinál. Azt akarja, hogy rá figyeljenek, neki higgyenek, te meg rosszul érezd magad. Remélhetőleg egyiket se kapja meg, csak pazarolja az energiáit.
Két dolgot lehet tenni az ilyen ellen. 1. Levegőnek nézed, semmibe veszed, mintha ott se lenne. Nem szólsz hozzá, nem köszönsz, rá se nézel. Egy idő után meg fogja unni, és más áldozat után néz.
2. Négyszemközt határozottan, és konkrétan elküldöd a pcsába, és ha nem kopik le, akkor beígérsz neki egy orrbavágást is. Ez szokott működni.
Így "Takarodj a k***a anyádban, büdös k****g"
Te is tudod ha nem állsz a sarkadra, addig így fognak veled viselkedni, mert nem ismerik a másik oldalad.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!