Mit lehet tenni egy ilyen ember ellen? Le lehet tiltatni valahogy az oldalról?
Tegnap a Filmek kategóriában válaszoltam meg kérdéseket, és több filmkereső kérdésre is valaki olyan címeket írt válasznak, amiket szinte mindenki ismer, és tartalmilag közük nincs a keresett filmekhez, látszott hogy bunkó módon direkt csinálja! :( Privátban megkérdeztem tőle, hogy mégis mi a franc baja van, rossz napja van esetleg, és másokon akarja levezetni, vagy mi?! Erre válasz helyett a Szexualitás kategóriából linkelt be viccesnek tűnő, de értelmetlen kérdéseket!
Jelentéssel semmire nem mennék, mert gondolom semmi kivetnivalót nem találnának a válaszokban, de akkor mégis lehet valamit tenni, hogy az ilyen segíteni nem akaró emberek feleslegesen "ne rontsák itt a levegőt"?
A kérdező képes maga szelektálni a válaszok között. Ha nem képes, akkor önfejlesztésre szorul.
Innentől kezdve pedig teljesen mindegy mennyire értelmetlen válaszokat ad, amennyiben nem sért meg másokat szerintem.
Szabályzat miatt nem lehet nyilván túl offos a válasza. De ha okosan csinálja, kissé viccelődhet úgy, hogy nem szeg szabályt.
Majd lenyugszik egyszer. Nem kell magyar szokás szerint mindenkit banolni, mert nem tetszik a képe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!