Ti, hogy ismeritek fel, és hogy védekeztek a manipulatív emberek ellen?
Leszerelési technikának is mondható, mert pl. nyitnak egy újabb pénztárt, igy nem kell várakoznod, mert ugye a várakoztatás is lehet egy manipulativ cselekvés, mert addig ugye az ember tekintete akaratlanul is a termékekre irányul, és aztán rámutat, hogy jé.
Én is listával vásárlok. És van mikor kosár és kocsi nélkül, így jelzem az eladóknak, hogy ismerem a marketing trükköket.
Vagyis akkor én manipulálom az áruházat azzal, hogy bevásárlókocsival megyek körbe vásárolni, és erre ők új pénztárat nyitnak. Csak meg ne tudják... :-D
Azért van, amikor olyan is van a listámon, ami csak a pénztáraknál van, pl. a Ricola gyógycukrok, nagyon jók (a citromfüves pl. már nyugtatta le a gyomromat is gyomorrontásnál), örülnék, ha raknának ki máshova is, de eddig csak a pénztáraknál találkoztam vele ott, ahol vásárolni szoktam, szóval azt nem a várakozás miatt emelem le a kasszánál, ha leemelem, hanem azért, mert csak ott van és kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!