Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti, hogy ismeritek fel, és...

Ti, hogy ismeritek fel, és hogy védekeztek a manipulatív emberek ellen?

Figyelt kérdés

2017. nov. 4. 15:29
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Pl. 9-es irt egy leszerelési technikát. Ő a kocsival megy kosár helyett boltba.
2017. nov. 4. 16:23
 12/45 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy ez leszerelési technika ez, én csak kényelmi szempontból vásárolok így. Túrahátizsákkal járok vásárolni több üzletbe (tartós cuccok egy részét pl. kínaiban veszem meg, mert ott olcsóbb), és mire az élelmiszeres üzletbe érek, a táskámban már van annyi cucc, hogy kényelmetlen legyen tovább cipelni, szóval ezért veszem le a hátamról és tolom, amíg ott is végzek, meg a pénztártól távozás után kényelmesebb a vásárolt cuccokat a így bepakolni (a kis kosarat le kell tenni a pénztárnál, csak a gurulós nagy kocsik tolhatók ki), és nem tartom fel a sort, amíg még a táskába is elcuccolom fizetésnél. Egyébként listával megyek vásárolni. :-)
2017. nov. 4. 16:33
 13/45 anonim ***** válasza:
Ès ha 12.000 magyar nyert az eurojackpoton?
2017. nov. 4. 16:57
 14/45 A kérdező kommentje:

Leszerelési technikának is mondható, mert pl. nyitnak egy újabb pénztárt, igy nem kell várakoznod, mert ugye a várakoztatás is lehet egy manipulativ cselekvés, mert addig ugye az ember tekintete akaratlanul is a termékekre irányul, és aztán rámutat, hogy jé.

Én is listával vásárlok. És van mikor kosár és kocsi nélkül, így jelzem az eladóknak, hogy ismerem a marketing trükköket.

2017. nov. 4. 17:06
 15/45 A kérdező kommentje:
Milyen idő intervallumban gondolkodsz kedves utolsó?
2017. nov. 4. 17:08
 16/45 anonim ***** válasza:
Egyszerre blikkbe bővebben
2017. nov. 4. 17:13
 17/45 A kérdező kommentje:
Hát valószinűleg nem kapnának sok pénzt. De ne akarj manipulálni, hogy eltérjünk a kérdés tárgyától. xD
2017. nov. 4. 17:16
 18/45 anonim ***** válasza:
-.-
2017. nov. 4. 17:26
 19/45 anonim ***** válasza:

Vagyis akkor én manipulálom az áruházat azzal, hogy bevásárlókocsival megyek körbe vásárolni, és erre ők új pénztárat nyitnak. Csak meg ne tudják... :-D

Azért van, amikor olyan is van a listámon, ami csak a pénztáraknál van, pl. a Ricola gyógycukrok, nagyon jók (a citromfüves pl. már nyugtatta le a gyomromat is gyomorrontásnál), örülnék, ha raknának ki máshova is, de eddig csak a pénztáraknál találkoztam vele ott, ahol vásárolni szoktam, szóval azt nem a várakozás miatt emelem le a kasszánál, ha leemelem, hanem azért, mert csak ott van és kell.

2017. nov. 4. 17:54
 20/45 anonim ***** válasza:
Na mindegy. Így tovább. ;)
2017. nov. 4. 18:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!