Ti, hogy ismeritek fel, és hogy védekeztek a manipulatív emberek ellen?
én többnyire csak hosszabb ismeretség után jövök rá, hogy az illető manipulatív vagy egy energia vámpír. ha rájövök erre, egyszerűen leépítem vele a kapcsolatomat és próbálom kikerülni a vele való beszélgetéseket.
tv-nk nincsen, ill van, de nincs rajta kábel, csak azt nézzük rajta, amit le tudunk tölteni vagy online megnézhető. így eléggé szűrve van, hogy mit nézünk. tehát a híradó kilőve.
neten elolvasom a főcímet és nagyjából már tudom, hogy mit hazudnak össze benne, miről szól. pl nem olvasom a cikkeket, amiben a katalán függetlenségről szólnak. nekem elég 5 mondatban összefoglalva az egész. szurkolok nekik, de a "részletek" amit leírnak... azokat inkább hagyjuk.
zenét is magam töltöm le, így ha valami a dalszöveggel manipulál, akkor legalább az már az én saram. :)
Le szerelni? Mirõl beszélsz? Most akkor konkrétan manipulál, vagy zaklat?
Semmi nehéz nincs ebben, ha rájöttél, hogy manipulál, akkor egyszerūen ne figyelj rá, arra meg nincs joga, hogy koslasson utánad.
Elég önfejű vagyok, hogy ne tudjanak manipulálni.
Pl. van egy olyan elmélet, miszerint ha nagy bevásárlókocsival mész körbe a bolton, és nem kis kosárral, akkor többet vásárolsz. Hát én rendszerint nagy bevásárlókocsival járok körbe, mert úgy kényelmesebb, bele tudom pakolni a táskámat is, de nem veszek meg olyat, ami amúgy nem volt tervben, kicsi kosárral is ugyanannyit vennék. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!