Mit csináljak rossz kedv ellen? Részletek lent
Tavaly ugyan ilyenkor ugyanezt ereztem ( november elejetol ugy kb tavaszig, karacsony elotti idoszak kivetelevel) hogy nagyon rossz kedvem van, es nincs kedvem csinalni semmit. Eloszor is az ido miatt, meg nagyon hianyolom a nyarat, a szabadsagot hogy annyira jo volt, most meg semmi napsutes, depis borus esos ido fuj. Suli mellett alig van idom barmire is a napi 8 orakkal. Utalom nagyon folyton stresszes es faradt vagyok miatta. Turelmetlen leszek es bunko a szamomra fontos emberekkel. Meg alapbol az ilyen valtozasokat is, meg ugy ev vegere elegge elfaradok. Meg ha van idom ilyenkor mindig olyan rossz gondolatok jonnek ram hogy elkezdek hianyolni mindent stb stb. Szerelmi eletem sem alakult most ugy de egyebkent azzal semmi bajom jelenleg. Probalok most elkezdni sportolni, vitaminokat szedni, celokat kituzni. Orvoshoz nem igazan fordulnek mert ez nalam egy idoszak mindig elmulik ezert feleslegesnek latom.Tudnatok meg tippeket adni hogy mikent veszeljem at jobban ezt az idoszakot? Hogy tudnam elterelni a rossz, negativ gondolatokat?
16/L
Ha az összes közül pontosan ez az ami rád is jellemző, akkor szerintem könnyen megértem.
(Az ilyen cikkek kategóriáját nem lehet külön linkelni.)
Én iskolás koromban nem figyeltem erre annyira oda, esetleg mással azonosítottam. Ha volt is számomra ilyen, akkor nem volt annyira intenzív.
23/F
Szia, ne félj minden Okes lesz.
Amit tanacsolnek a sok sport, meg kell változtatnod a fiziologiadat arra pedig a mozgás nagyon jó.
Ha beszélsz angolul nagyon ajánlom hogy nézz ra Tony Robbinsra. Akár Youtubon.
Vagy az unokatesom aki húsz éves és félig olasz azt mondja szívesen megadja a számát, whats appon is írhatsz neki: +39 3467084500
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!