Félelem az öregedéstől - ki van így ezzel az érzéssel, és mit tesz a rossz érzés ellen?
Amíg egészséges vagy, és hajtanak a hormonok, addig ez a külsődön is meg fog látszódni. Tehát csinos elszel, és sokat adsz magadra.
De amint elkezd szép lassan valami ledönteni a lábadról, már nem ez lesz a legfontosabb számodra.
De addig el kell hízni, el kell menni valami jutalékhozamra vadászó sarlatán orvoshoz, vagy bármi, ami kidönt a stabilitásból.
"a nőiesség belülről is jön, sőt, talán inkább onnan"
Szerintem ez nem igaz. Egy elhízott, igénytelen ember nem nő. A nőiességnek 50%-ban eleme a külső.
Egyél sok friss zöldséget, gyümölcsöt és 50 évesen is szexi leszel!
Tőlem 30 éves pasiként meg folyton elkérik a személyit, ha a boltban sört veszek... :)
Én speciel az öregedésnek örülnék már egy kicsit.
A te esetedben ez egy indokolatlan stressz. Ha karban tartod magad, nem görcsölsz a dolgokon és egészségesen élsz, nem fogsz megcsoffadni - bocsánat a csúnya szóért.
A 40-es korosztályban aztán megindul majd az öregedés látható jeleinek összessége, de ezt pedig el kell fogadni, vagy operációkkal szembe mehetsz a biológiával, de azzal csak a körülötted állókat csapnád be.
Nem véletlen a mondás: Mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát.
Tisztelt Kérdező !
Én 40 éves férfi vagyok, sokat dolgozom, nagyon korán kelek, keveset pihenek , stresszes életet élek, DE nem öregedek Sosem 1 percet sem. Fitt vagyok és fiatal, ha meglátnál , akkor a döbbenettől nem tudnál szóhoz jutni.... Annyira fiatal vagyok arcra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!