Akik ágálnak a Halloween ellen, mert Amerika meg nyugat majmolásnak tartják, miért használnak Windows-t?
Figyelt kérdés
Az is amerikai, az nem baj?2017. okt. 10. 21:59
1/23 anonim válasza:
Akik szerint ez amerikai ünnep, az nem hallott még a keltákról. :-)
2/23 anonim válasza:
Én nem "ünneplem" Halloweent, de nem tudom felfogni, hogy miért olyan szörnyű. Rossz lehet már népek szokásaival is megismerkedni, vagy mi ?
3/23 anonim válasza:
"Akik ágálnak a Halloween ellen, mert Amerika meg nyugat majmolásnak tartják, miért használnak Windows-t?"
Talán, mert a kettö nem összehasonlítható?!?!!?!?
Egy ünnep meg egy munkaeszköz szerinted ugyanaz????
4/23 anonim válasza:
Hogy mersz szeletelt kenyeret, amikor az amerikai ?
6/23 anonim válasza:
Nekem személy szerint semmi kifogásom nincs a halloween ellen, de megértem azokat, akiknek van; technológiát átvenni másoktól nem ugyan az, mint kultúrát...
7/23 anonim válasza:
Akkor ezen a vonalon haladva aki autóval közlekedik az meg a németeket majmolja, hisz az otto-motort egy német találta fel...
8/23 anonim válasza:
Ágálnak minden ellen, nem a Halloween a bajuk gyökere, hanem az, hogy még élnek.
Egy nap feldobják a bakancsot. Aprópó az nem amerikai?
Amikor elmennek a fogorvoshoz gyökérkezelésre, érdekes mód nem ágálnak az ellen, mivel maga a fogorvos USA találmány.
9/23 anonim válasza:
Inkább a mcdondals-hoz, divathoz/öltözködéshez kellett volna hasonlítani szerintem. Amúgy szerintem akik ágálnak ellene azok vagy vallási okból teszik, vagy már kihalt belőlük a gyerek.
10/23 anonim válasza:
És ha valakit egyáltalán nem érdekel, hogy épp halloweent, mindenszenteket vagy mit is tartanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!