Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyes emberek miért vágynak a...

Egyes emberek miért vágynak a Budapestre? Miért álmodoznak arról hogy ott lakhatnak? Mi a jó abban? Büdös, koszos, zsúfolt, levegőt nem lehet kapni. SEMMI szépség nincs benne. Akkor mi vonza őket?

Figyelt kérdés
Bevallom énis Budapesti vagyok, de én XVI. kerületben lakom Mátyás földön. Ez a kerület nagyon kint van és szeretem is. Én nem bírnám ki a belvárosban a fen leírt dolgok miatt. Másoknak ez miért egy álom hogy a szarszagban lakjanak?
2017. okt. 2. 21:26
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

A tesóm Bufapesten lakik, eddig VIII. kerületben laktak, most költöztek Csepelre. Szerintem szép Bidapest, bár vnnak érdekes részei ott a VIII.ban :D

Szuper helyekre vitt, a leghangulatosabb kocsmába, ahol csak jártam vagy a legjobb gyrost enni amit csak kóstoltam, a legbájosabb kis tópartra amit láttam valaha és én imádom a hidakat meg a Dunapartot. Szivesen megyek oda, de azért nem laknék ott.

Debrecen a második legnagyobb város, de Budapesthez képest falu.jo itt nekem

2017. okt. 3. 11:06
 22/22 anonim ***** válasza:
Nem minden részletre kiterjedően nézem, hanem a hely hangulata fog meg. Nekem a 7., 11. és 13. kerület a kedvencem, most a harmadikban lakok, de alig várom, hogy lejárjon a szerződésem és pucolhassak innen. Nem tetszik a hangulata, inkább kisváros, mint Bp., fél órával korábban kell kelnem, nincs metró, túl nagy a csend, VISZONT ugyanúgy össze van okádva, mint bármelyik belső kerület.
2017. okt. 3. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!