Egyes emberek miért vágynak a Budapestre? Miért álmodoznak arról hogy ott lakhatnak? Mi a jó abban? Büdös, koszos, zsúfolt, levegőt nem lehet kapni. SEMMI szépség nincs benne. Akkor mi vonza őket?
Figyelt kérdés
Bevallom énis Budapesti vagyok, de én XVI. kerületben lakom Mátyás földön. Ez a kerület nagyon kint van és szeretem is. Én nem bírnám ki a belvárosban a fen leírt dolgok miatt. Másoknak ez miért egy álom hogy a szarszagban lakjanak?2017. okt. 2. 21:26
1/22 anonim válasza:
Talán a több-jobb munkalehetőség, a fejlettebb infrastruktúra. Azért lássuk be, több a lehetőség, mint egy borsodi zsákfaluban.
2/22 anonim válasza:
És ez a szar kérdés Mátyásföldön (egybe írják) termett?
3/22 anonim válasza:
Azért, mert ott van kulturális élet. Sok az ember, könnyebb hozzád hasonlót találni, még akkor is, ha kissé fura vagy.
Ahol én lakom, itt meg nincs semmi ilyesmi.
4/22 A kérdező kommentje:
Mátyásföldön is jó az infrastruktúra. Ez Budapest egyik legdrágább része mellesleg. Kint is van minden fostól. Viszont ha be akarsz menni a városba pillanatok alatt megteheted.
2017. okt. 2. 21:32
5/22 anonim válasza:
egyébként meg gyönyörű város
6/22 anonim válasza:
A világ legszebb városa Budapest!
7/22 anonim válasza:
Persze, akinek van pénze aludni a Svábhegyre jár, tanulni, dolgozni, művelődni meg ahol lehet.
8/22 anonim válasza:
Te is Budapesten laksz, leírod hogy szereted, aztán leírod hogy egy kalap szar...Gratulálok :D
9/22 A kérdező kommentje:
Azért mátyásföld pont a határon van. Ráadásul nézzük csak meg mióta is Budapest része? :) Az 50-es évek elött nem volt ez Budapest.... Meg is látszik rajta.
2017. okt. 2. 21:48
10/22 anonim válasza:
Ezt én sem értettem soha. Budapesten csak néhány épület a szép, a többi lepusztult, ronda. A piszokról, a bunkó emberekről már nem is érdeme beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!