Lányok mi a véleményetek? Szerintetek csúnya vagyok? Hány évesnek tippelnétek?
2017. szept. 7. 09:09
1/13 anonim válasza:
Nem vagy csúnya, de ez nem a legelőnyösebb arcod. Egy mosoly, egy felemelt fej azért szimpatikusabb mindenkinek. A korodat nem tudom megtippelni, ebben nem vagyok jó, de kb. 20-30 között lehetsz.
3/13 anonim válasza:
Nem vagy csúnya. De ez az alulról készített kép nem igazán előnyös. Szemből úgy tippelem, hogy teljesen átlagosan nézhetsz ki. Nincs semmi gond, ami akadálya lehetne az ismerkedésnek.
25 körülinek gondollak.
4/13 anonim válasza:
Most én leszek a gonosz.... szerintem nem vagy jóképü.
Kép is nagyon előnytelen...
5/13 anonim válasza:
senki nem írta, hogy jóképű lenne, csak, hogy csúnya-e, kép nagyon előnytelen valóban
6/13 anonim válasza:
Előnytelen kép egy előnytelen szögből.
Frizuraváltás (amennyiben nem kopaszodás miatt rövid a hajad) fokozottan ajánlott.
7/13 anonim válasza:
Férfi vagyok, de nem meleg. Nem vagy csúnya, de ne ezt a képet tedd ki a társkeresőre. Ilyen szögből a kép nagyon torzít. 28- 32 éves lehetsz.
9/13 anonim válasza:
Szerintem fiatalabb, 20-22-nek nézem.
A kép vacak, de nem csúnya.
10/13 anonim válasza:
Ahogy elnézem a hátteret, ez valami munkahelyen készült. :)
Szép a füled, a szád tetszik, bár itt le van biggyesztve. A szemed nem látszik, mert lefelé nézel. Nem vagy csúnya, magas srácnak képzellek.
Én is 24-25-re tippellek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!