Hogyan szokjak le a csúnya beszédről?
Az elején még megy, tudok rá figyelni, viszont utána elfelejtkezem róla, főleg ha felbosszant valami. Nagyon idegesítő vagyok magamnak így!
Valami tanács?
Mi a fap bajod van bafdmeg hát azt a jó budod kuva anyadat! Na de felre teve a szót olvas könyveket. Próbáld növelni a szokincsed(lehetőleg ne trágár szavakal😂😂) vagy esetleg gyakorolj, es nehogy halgas arra a hülyére!(bovs n3m vagy, hülye. De miért pont egy csovesnek?)
Ne ajandekozd el a pénzed! Egy csovesnek foleg ne! Inkább abbòl vegyél a szuleidnek valamit, egy viragot anyukadnak, vagy mit tudom én.
Még esetleg halgas olyan zenéket amibe nincs káromkodás vagy alig van benne. Pl: amúgy a bammeg nem számít káromkodás,vagy karomkodj viccesen mint a párom😂 azt szokta mondani, hogy ba**za meg a jegesmedve😂 imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!