Mi a véleményetek a csúnya beszédről? Főként közösségi oldalakon.
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki tetszik, de az üzenőfalán trágár dolgokat oszt meg. vagy trágár módon kommenteli. ez tükrözheti a személyiségét? vagy ne foglalkozzak vele?2016. máj. 2. 14:07
1/6 anonim válasza:
Engem nagyon zavar. Ha valaki így nyilvánul meg, nekem rögtön az jut róla eszembe, hogy nem lehet túl intelligens.
Szerencsére nincs ilyet az ismeretségi körömben.
Egy-egy pajzán vagy trágár vicc belefér. De ha valakinek ez a szokása, hogy mindig így beszél vagy ír, az számomra vállalhatatlan.
Nem kéne ilyen férfi!
2/6 anonim válasza:
A stílus maga az ember. Kifejezi a személyiségét.
3/6 anonim válasza:
Engem nem zavar.
Mindenki azokott szerintem csúnyán beszélni, ha valami nem úgy sült el, amilyennek ő tervezte! :)
Ugyhogy nyugika !! :D
4/6 anonim válasza:
A csúnya beszédből nagyszerűen lehet következtetni az ember intelligenciájára. Tudniillik ha valaki azt hiszi, hogy a csúnya beszéd az az intelligencia hiányának a jele, az egészen biztosan nem valami okos ember.
5/6 A kérdező kommentje:
3/4!
ha élőben tenné, annyira nem is zavarna. de a facebookon mindenki látja, s ott marad.
2016. máj. 4. 22:44
6/6 anonim válasza:
Nyilvánosság előtt gusztustalannak tartom, de szűk ismeretségi körben én is szeretek vitriolosan viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!