Miért látom magam rondának?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem is merek képet csinálni magamról, pedig ideje lenne 2 év után. Mással sem szeretek képet csinálni mert rondának látom rajta magamat. Mit csináljak hogy jobbnak lássam magamat? Egyáltalán nem is szeretek magamról visszanézni képeket.2017. szept. 5. 20:32
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy azért, mert ronda vagy. Mi honnan búbánatból tudjuk. Mondanám, hogy küldjél képet, de azt ugye nem. Akkor ennyi.
3/6 A kérdező kommentje:
2 éve nem csináltam magamról képet.
2017. szept. 5. 22:07
4/6 A kérdező kommentje:
Azóta nem akarok élni emiatt, már egyre jobban.
2017. szept. 5. 22:47
5/6 anonim válasza:
itt ugyan ez lehet tényleg ronda vagy, lehet másokat nem is foglalkoztatja ez annyira, mint amennyire te rápörögsz, persze ezt nehéz elhinni, ha néha megkapod, hogy hülye fejed van
6/6 anonim válasza:
Azért látod magad rondának, mert másokhoz hasonlítod magad. Én is szoktam magamról gondolni néha, mert sok szép nő képeit nézegetem, de ha nem hasonlítom senkihez magam, akkor én szép vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!