Elég sok ilyen kérdés volt már de azért én is irok.15 vagyok és nem a tinikor miatt érzem magam úgy ahogy. Nagyon rondának érzem magam. Az már nem kifejezés hogy mennyire. Nem tudom magam elfogadni soha bárki bármit is mond nekem. Segitseg?
Figyelt kérdés
Még annyit ha jó helyre irom egyáltalan..hogy kiskorom óta csúnyának érzem magam és ez a mai napig nem változott..önbizalom hiányom van nem is kicsit pszihologushoz kellene járnom..de nem nagyon akarok mert az nekem már sok lenne..ja és amennyire lehet kerülöm az embereket..és 175cm vékony testalkatu..kék szemü..szőke haju lány2015. jún. 22. 15:32
1/3 anonim válasza:
Tudom milyen érzés minden korodbeli hasonló gondokkal küzd és csúnyának érzi magát, de felesleges.Mert a barátaid ismernek és elfogadnak és ccsakez számít.Nem szabad a külsőd miatt szomorkodni hiszen senki nem tehet a kinézetéről ezért sem szeretem ha valaki emiatt rosszkedvű.Én se vagyok egy szépség de lassan megtanultam elfogadni ezt, éésakik szeretnek azok mindenképp szeretnek szóval ne aggódj a külsőd miatt.Egyébként ez relatív lehet hogy vannak akik szépnek találnak téged szóval fel a fejjel:)
16/l
2/3 anonim válasza:
Szívesen megismernélek!^^ Szerintem csak beképzeled magadnak, hogy ronda vagy az önbizalomhiány miatt.. :( :/
3/3 A kérdező kommentje:
#1tudom h sok velem egykorú ezzel küzd..csak nálam ez súlyosabb..már pszichologiai eset vagyok..de megprobálok változtatni de azért köszönöm a válaszod :)
#2 öö...köszi de nem hinném h velem szeretnél ismerkedni :D
2015. júl. 2. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!