Miért nem áll jól a mosolygás/vigyorgás?
Valahogy nem all jól a mosolygàs pici a szám ezért amikor mosolygok olyan fura lesz az arcom ràadàsul a szemem is "összeszűkül" mint egy kìnainak. Amikor nevetek mindig eltakarom inkabb az arcom. Mindig mondjak hogy a mosoly az mindenkit szebbè tesz de nekem nem all jól és olyan rossz érzés amikor latok mad lanyokat nevetni és latom hogy milyen szépek lesznek tole. A fogaimmal nincsen baj sőt a fogorvosok mindig dicsèrik hogy milyen szépek. De sajnos hiaba szép ha egyszerűen a mosolyom meg csunya. Ràadàsul anyának vannak gödröcskèi tesóm megörökölte én meg nem pedig legalabb az is javitott volna valamennyit. Tudom hogy ezzel jem lehet mit kezdeni. Ezért kérdezem hogy hogyan tudnàm elfogadni?
17/l
Azért ezt látni kellene, lehet, hogy csak te látod így:) Egyébként is a szépség relatív, mindenki mást lát szépnek
23F
Összeszűkül, mint valami kínainak.
Vegyünk egy mostanában egyre híresebb fiúbanda egyik tagját. Igaz, Jimin koreai, és fiú is, de mikor nevet vagy mosolyog, eltűnnek a szemei. Szerintem ez marhára aranyos. Van, aki szerint ronda. Ez van, nem egyezhet mindenki véleménye. Van, aki szeretni fogja a mosolyod, van, aki kigúnyol majd miatta. Nem vagyunk egyformák. Viszont senki más sem fogja szeretni a mosolyod, míg te nem szereted/nem tudod elfogadni önmagad úgy, ahogy vagy.
A lényeg: mindig lesz olyan aki gyönyörűnek fog találni, és olyan is, aki szerint a legrondább lény leszel aki valaha élt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!