Az gáz, ha belezúgtam?
2017. szept. 11. 09:49
1/22 anonim válasza:
A 2 kötsög közül valamelyikbe, vagy a csajba? :D
2/22 anonim válasza:
Nem gáz, szép lány, hiába mondja majdnem minden ember rá itt, hogy undorító műnő :) (attól még rib.anc)
3/22 anonim válasza:
Tipikus ribi fazon. Jó neked! Kevéssel is beéred :)))))
Már hogy ha a hölgyikéről beszélünk.... :DDD
4/22 anonim válasza:
De azért a bugyit is levehette volna.... :)
5/22 anonim válasza:
Semmi extra nincs a csajban.... egy pár patron, de nem hiszem, hogy másra is kéne...
Tucatr■banc.
6/22 anonim válasza:
Az ilyen csajok a zsozsóra buknak. Ha tudsz neki virítani könnyen megkaphatod de aztán ne csodálkozz ha pár hónap múlva lelép egy gazdagabbal.
7/22 anonim válasza:
Ebben a videóban három ronda ember van. Melyikbe?
8/22 A kérdező kommentje:
Hát a csajba... 14/f :/
2017. szept. 11. 11:13
9/22 anonim válasza:
"ronda"
Aki erre a csajra azt mondja hogy ronda az szerintem ratyi
tehát alkata tökéletes haja ápolt és szép, az arcán ugyan van vakolat de szerintem még vakolat nélkül se lehet csúnya, szóval aki azt mondja rá hogy ronda annak mindenki ronda mert ha ez a csaj személyiségre vitatható is külsőleg egészen biztos hogy nem ronda és azért gondoljatok bele hogy az itt lévő lányoknak akik ennél a lánynál csúnyábbnak érzik magukat azoknak mennyire lehet demoralizáló az itt megnyilvánulók megjegyzései.
10/22 anonim válasza:
9. Ne aggódj, csak azért rondázza le aki lerondázza mert soha nem lenne esélye egy ilyen lánynál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!