Az gáz, ha belezúgtam?
Lenne esélyem.... ronda se vagyok, de van olyan egzisztenciám, hogy ez a nő jönne magától.... de akkor sem kellene masra, minthogy amikor nekem kellene, vagy én akarnám szexeljünk 1x 2x......
Amugy szép nő az asszonyom, ő viszont gyönyörű....
Ő szép? NEEEEEE. Ennyi elég mára a gyk-ből, sziasztok.
Nekem nem tetszik sem a haja, sem az arca. Ha nem nézem a narancssárga alapozót akkor sem szép az arca. Egyéni véleményem, köszöntem. :D és nem gáz, hogy belezúgtál, mindenkinek szíve joga eldönteni mi vagy ki tetszik neki. De nekem ne mondja senki, hogy na itt egy "gyönyörű" nő, és ha neked nem tetszik akkor "ratyi" vagy.
Akik szerint átlagos, azok szerint milyen egy csúnya lány?
És egy szép?
Mármint nem kötekedésből, elfogadom a véleményeket, de érdekelne... Linkelhettek.
Nem tudom milyen különleges szépséget lehetne ebből megnevezni.A csaj rendkívül mű.Segge és melle ugyan van,de az arca nem igazán szép,főleg a "kulturája",beszédstílusa taszító.
Egy éjszakára jó,de csak magamutogatós.
Annyira szeretem mikor kiforgatják a szavaimat...
Nem írtam olyat hogy ha nem tetszik akkor ratyi vagy, azt írtam hogy ha rondának tartod akkor vagy ratyi a kettő azért messze nem ugyan az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!