Belezúgtam egy fiúba, akibe nem kellett volna, mit tehetek?
Feltételezem, hogy fiatalok vagytok. Ez egy férfinál teljesen természetes. A szex egy baromi jó dolog, ezért amikor alkalom van rá, azt megragadjuk. Szeretjük értékelni a szép idomokat és élünk az élvezetnek. Ez így kész, nincs is rajta mit tovább magyarázni: a szex jó.
Ettől még lehetnek bárkinek gyengéd érzései egy különleges lány iránt, akivel ha összejön (mint talán most veled), akkor meg is adja neki azt a tiszteletet, hogy onnantól kezdve abbahagyja a kalandozást. Ez 50%-ban terajtad múlik.
A másik 50%-ot illetően... sem téged, sem az említett csávót, sem a kapcsolatotokat nem imserjük egyáltalán, szóval bármi lehet belőle.. Lehet, hogy 3 hónap alatt ő is beléd szeretett, lehet hogy annyira le akar veled feküdni hogy eddig játsza a várakozó játékot. Ezt csakis te tudod eldönteni, de jegyezd meg amit fent írtam.
Meg is beszélheted vele, de ha nagyon hirtelen támadod le, lehet hogy emg fog szeppenni és akkor mást mond mint amit gondol. Vagy az is lehet hogy behazudik mindenfélét.
Tényleg nem lehet ezt így tudni, neked kell eldöntened. Mindenesetre az jó lehet, ha megbeszéled vele ezt az egészet nyílt lapokkal, csak figyelj oda nagyon hogymi az amit ott talál ki.
Ha jól értem most itt az egy nagy kérdés, hogy megbízhatsz-e benne egyáltalán, ezért írok így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!