Egyes emberek miért vágynak a Budapestre? Miért
álmodoznak arról hogy ott lakhatnak? Mi a jó abban?
Büdös, koszos, zsúfolt, levegőt nem lehet kapni. SEMMI
szépség nincs benne. Akkor mi vonza őket?
te nem budapesti vagy
te videki vagy
utlevellel megy az ember hozzatok
nagyon messze van, nem is tudom elkepzelni hogyan jarnak oda-vissza haza naponta munkabol
egyszer a baratnom szuletesnapjara mentem oda, kijutni az Orsig volt 1 ora, onnan busszal tovabb ..... uristen lement a nap
nem a budos szarszagot szeretik a belvarosban, hanem azt hogy gondolok egyet es 15 percet alatt bent vagyok a Deak teren nyaron inni valamit, baratokkal lenni, este 11-kor mehetek szorakozni es tudom hazaerek 20 percen belul, stb.
2017. okt. 2. 22:00
12/22 A kérdező kommentje:
Hehe, autóval 10 alatt az örsön vagyok :D
A munka lehetőség miatt semmi más oka nincs iskolábol is több van ha képezni akkarja magát az ember.Meg nem is lenne jó ha valamelyik városal versenyeznie kelene.
2017. okt. 2. 22:11
autoval 10 perc alatt az orson
kiveve akkor amikor a szomszedaid is igy gondoljak :D
reggel 7-11 kozott, este 5-8ig dugoban kocogsz
masik a parkolo, hol talalni az orson szabad helyet
2017. okt. 2. 22:17
15/22 A kérdező kommentje:
Mi a francért akarnék megállni az örsön? Elmegyek a célomig autóval. Én fel nem szállok a moslék tömegközlekedésre. nyomorogni mint a heringek egy büdös, izzadtságszagu járművön a 40 fokban igazán élvezetes lehet :D
-Jobb munkalehetőségek
-Kevesebb a tudatlan,"falusi",paraszt ember
-Több a liberális világszemléletű
Egy borsodi.
2017. okt. 2. 22:37
Én se szeretem Pestet, őszintén szólva. Igen, borsodi vagyok, szóval elvileg nyáladzanom kéne hogy "Úristen Budapest mennyire elfogadó, mennyire modern, mennyire Istenkirály." de nekem mindig az jött le az egész városból hogy tömeg van, hugyszag van, az emberek leszarják a másikat és ha csak megemlítem hogy honnan jöttem úgy beszélnek velem mintha egy eldugott kis zsákfaluból jöttem volna és még csak vonatot se láttam volna életemben. Szal ja, nem vonz a város. Én max valami nagyon jól kereső állásért költöznék oda, vagy ha oda vennének fel egyetemre, egyébként a lábam be nem tenném oda.
2017. okt. 2. 22:50
Budapest a világ legszebb városa ??? Ilyet írni nagy ízlésficamra vall. Talán a top10-be belefér, de semmiképp nem ez a legszebb.
2017. okt. 3. 05:27
Magyarul tök mindegy ki mit ír, a kérdező úgy is az Atyaúristen mert bár Budapesti de mégsem mert bár Mátyásföld Budapest része de mégsem... :D
2017. okt. 3. 07:52
Pest mellett lakom faluban. Soha nem költöznék be a belvárosba, ez így pont jó ahogy van. Elérhető a munka, a szórakozás, bevásárlás. Nem szakadok meg attól ha ezért például fél órát kell autózni vagy hévezni.
2017. okt. 3. 09:15
Kapcsolódó kérdések: