Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Komolyan erre van ma igény?

Komolyan erre van ma igény?

Figyelt kérdés

A rádióban hallottam egy számot az előbb, valami olyasmi volt a szövege hogy "yolo

a kocsival a fába belerongyoló pedig a spoiler a legfainabb lett" Kérdem én mi a jóbüdös franc ez? Már nekem ciki hallgatni... komolyan erre van igény ma Magyarországon? hogy süllyedhettünk idáig?

2017. febr. 12. 16:44
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%
Elárultok valamit? Ne is. Első körben vizsgáljuk meg a kèrdèst. Pontozzuk a jelentősègèt. Most nèzzük meg, hogy a válaszolókból mit váltott ki. Okè. Most nèzzük meg azt, hogy a válaszolók egymásból mit váltottak ki ès ezen reakciók milyen èrzelmi irányúak ès erőssègűek voltak. A kèrdès jelentőssègèt ès a kiváltott èrzelmi reakciókat vessük össze, de vegyük mèg számításba a válaszok megalkotásába fektetett energiát is. Az eredmèny miről árulkodik?
2017. febr. 14. 22:44
 32/34 anonim ***** válasza:
Speciel nem tudom, én leírtam a véleményemet, amit önállóan alkottam meg. Értelemszerűen kiváltotta egy előzmény, különben magamban beszélnék, és az elmegyógyintézetből írnék.
2017. febr. 15. 14:17
 33/34 anonim ***** válasza:
A legtöbb elmebajos szabadon járkálhat az utcán mert a nagykönyv alapján normálisnak van minősítve. Nem rosszból.
2017. febr. 15. 18:28
 34/34 anonim ***** válasza:
Megragadtad a válasz lényegét.
2017. febr. 16. 23:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!